Sport

VATERPOLO – NAJMLAĐI JADRANAŠI UBJEDLJIVO DO TITULE KUPA CRNE GORE

Nezaustavljiva je mlada vaterpolo ekipa “Jadran Carine”, 2008. godište i mlađi, trenera Dušana Ivanovskog. Nakon što su prvi dio turnira Kupa Crne Gore završili prvoplasirani pred svojom publikom na Škveru, na isti način su odradili završni dio takmičenja u Budvi. Jadranaši su ukupno postgli 21 gol a primili 12.

Trener Dušan Ivanovski kazao je, da je zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala takmičenje, te da su i oni najmlađi doprinjeli pobjedi.

-Prva utakmica u nedjelju sa Primorcem bila je dosta dobra, odmah smo napravili tri, četiri gola razlike i u drugom poluvremenu dao sam šansu svim mlađim igračima. Zadovoljan sam što su svi imali šansu i dali doprinos pobjedi, istakao je Ivanovski.

Kako je kazao, druga utakmica toga dana protiv Budve bilo je malo naporna zbog putovanja.

– Počeli smo dobro, djeca su bila prava kada je bilo najvažnije. U završnici su neki od mlađih dječaka dobili šansu, kao i naša igračica Vjera. Mislim da se vidi da smo preko ljeta trenirali dobro i da djeca to vide, znaju da se rad i trud isplati, poručio je Ivanovski.

TOK TAKMIČENJA EKIPE JADRANA:

Novljani su bili bolji od Primorca 13:8 (3:1; 5:2; 5:3; 0:2). Prvi dio utakmice Jadranaši su odigrali odlično i nametnuli protivniku svoj ritam. Đorđe Koprivica “potopio” je odbranu Kotorana sa 5 golova, Vladan Gardašević bio je nezaustavljiv sa 3 gola, Luka Todorvić odličan sa 2, dok su po jedan ali vrlo bitan gol upisali Jovan Pješivac, Slobodan Radanović i Vukašin Gojković kome je to ujedno i prvijenac! Kod Primorca po 3 gola upisali su Danilo Roganović, Vanja Gopčević, a jedan je postigao Marko Pejović. Utakmicu je sudio sudijski par Miodrag Stanišić i Vasilije Kriještorac, delegat je bio Nikola Mršulja.

Jadran je nadigrao bez problema i ekipu Budve 8:4 (2:0; 2:0; 2:1; 2:3). Prve dvije četvrtine Novljani su “zaključali” gol za protivnika, pa su nakon poluvremena sa manje opterećenja nastavili igru. Đorđe Koprivica poveo je saigrače do pobjede sa 5 golova, Vladan Gardašević bio je sjajan sa 2, a sa jednim odličan je bio i Luka Todorović. Kod Budvana sva 4 gola dao je Maksim Mijatović. Utakmicu su sudili Jovan Kontić i Slaven Manojlović, delegat je bio Nikola Mršulja.

PVK JADRAN CARINE: Luka Gardašević, Jovan Pješivac, Miloš Nikezić, Vjera Bulajić, Luka Todorović, Matija Kosić, Todor Nikčević, Vladan Gardašević, Slobodan Radanović, Đorđe Koprivica, Vukašin Gojković, Milan Zloković, Ilija Samardžić, Danilo Ćurčija, Ljubo Sijerković, Andrej Jovanović, Uroš Sijerković, Luka Kovačević, trener Dušan Ivanovski.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com