DRUŠTVOIzdvojeno

TRI PONUĐAČA NA TENDERU ZA REKONSTRUKCIJU VRTIĆA NA SAVINI

Na tender za rekonstrukciju vrtića na Savini javila su se tri ponuđača, a početak radova, premda će zavisiti od tenderske procedure, planiran je ove godine.

Projekat rekonstrukcije vrtića na Savini finansira se kroz projekat Energetska efikasnost u javnim zgradama u Crnoj Gori u partnerstvu sa njemačkom KFW bankom i iz kapitalnog budžeta. Nosilac projekta je Ministarstvo ekonomije u saradnji sa Ministarstvom prosvjete u dijelu obrazovnih objekata.

Kako su saopštili iz Ministarstva prosvjete, tenderski postupak za odabir izvođača radova na rekonstrukciji vrtića “Naša radost” na Savini je u toku.

-Informaciju o odabiru najpovoljnijeg ponuđača i vrijednosti radova moguće je dostaviti tek nakon okončanja tenderskog postupka. Na tender su se, prema informacijama Ministarstva ekonomije, javila tri ponuđača, i to sva tri iz Crne Gore. Početak radova zavisi od tenderskih procedura, svakako se očekuje ove godine, a planirano je da radovi traju 12 mjeseci. Time će se dobiti gotovo novi, moderan vrtić, saopštili su iz PR službe Ministarstva prosvjete.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com