Turizam

TO HN: RADIONICA I KREIRANJE PROMOTIVNIH ARANŽMANA

Radionica sa prof. dr Ivom Županovićem, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Herceg Novi biće održana 6. septembra u velikoj sali Opštine Herceg Novi  u 19:00 sati.

Riječ je o radionici iz operativnog menadžmenta u turizmu, prvenstveno u domenu marketinškog (yield) pristupa, investicionih analiza, kao i analiza koje se tiču povrata investicija.

– Učesnici će besplatno dobiti knjige “Yield menadžment u turističkoj industriji” i “Finansijska analiza”, kao i primjere excel kalkulacija kada je u pitanju povrat investicija. Pozivamo hotelijere, vlasnike apartmana i privatnog smještaja da se prijave za učešće u radionici.

Na radionici će u saradnji sa učesnicima (hoteli, apartmani i privatan smještaj) biti kreirani promotivni aranžmane njihove ponude.

-Turistička organizacija Herceg Novi će ponuditi dodatne subvencije na usluge koje će doprinijeti atraktivnosti promotivnih aranžmana van glavne turističke sezone. Ove promotivne aranžmane želimo proslijediti turističkim agencijama i tur operatorima na sajmovima koje ćemo posjetiti u narednom periodu, kao i na konferencijama. Na poziv prijatelja i kolega iz Turističke organizacije St. Petersburga, Turistička organizacija Herceg Novi će od 10. do 12. septembra će prezentovati ponudu Herceg Novog i Crne Gore na sajmu turizma u Moskvi.. U novembru planiramo prezentaciju hercegnovske ponude kroz turističke konferencije u Ljubljani, Padovi i Bariju.

Zainteresovani mogu da se prijave na broj telefona 031 350 820, ili na email: info@hercegnovi.travel

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com