Politika

SAOPŠTENJE SD: VLADIMIR LEPOSAVIĆ PREDSJEDNIK  MLADIH SD HERCEG NOVI

Vladimir Leposavić jednoglasno je izabran za predsjednika Omladine Socijaldemokrata Herceg Novi,  dok će potpredsjednik u novom mandatu biti Marko Šušter, a sekretar Marko Pešić, odlučeno je na sjednici ovog opštinskog omladinskog odbora, održanoj 31. oktobra, navedeno je u saopštenju Omladine Socijaldemokrata Herceg Novi.

Predsjednik Omladine SDCG Emil Đokić, čestitao je novoizabranom rukovodstvu i istakao da iskreno vjeruje da će na pravi način dati doprinos uspješnom promovisanju naše partijske politike u ovoj opštini. On je dodao da će time sigurno privući još mladih i kvalitetnih ljudi koji su zajedno spremni da afrmišu prave socijaldemokratske vrijednosti. Predsjednica OO Socijaldemokrata Herceg Novi Tatjana Fanfani kazala je da je raduje što novo rukovodstvo ima veliki entuzijazam i želju da djeluje i podstiče izvornu socijaldemokratiju u ovom gradu, ali i da radi u najboljem interesu mladih Novljana i Novljanki. Novoizbarani predsjednik Vladimir Leposavić poručio je da čvrsto vjeruje u tim koji će zajedno sa njim, ali i uz nezaobilaznu podršku opštinskog odbora, unaprijediti rad omladinske organizacije.

-Naš cilj je da, prepoznajući ključne probleme mladih u ovom gradu, radimo na tome da pokrenemo njihovo rješavanje, ali i da animiramo ljude da sami sugerišu i daju ideje. Imamo ogromnu volju, energiju i spremnost da radimo, i da budemo važan oslonac na kojem će počivati Socijaldemokrate u ovom gradu’’,  naveo je Leposavić.

Sjednici su prisustvovali i  potpredsjednik Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Nikola Zirojević kao i generalna sekretarka Elida Korać, navedeno je u saopštenju Omladine Socijaldemokrata Herceg Novi.

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com