Politika

SAOPŠTENJE OO DPS: OPŠTINSKA IZBORNA KONFERENCIJA DPS HERCEG NOVI NA DAN PARTIJE

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Herceg Novi održao je redovnu sjednicu na kojoj je usvojio sva Statutom predviđenja dokumenta za predstojeću Izbornu konferenciju koja će biti održana  22. juna 2019. godine, na Dan Partije. Usvojeni su i Izvještaj o radu za 2018., Izvještaj o radu za period između dvije izborne konferencije i predlog liste kandidata za novi saziv OO DPS Herceg Novi.

Opštinski odbor DPS Herceg Novi ocijenio je da je stanje u ovoj opštinskoj organizaciji značajno unaprijeđeno tokom poslednjih godinu i po dana, da je rad Kluba odbornika DPS u Hercegnovskom parlamentu bio usmjeren na brojna pitanja od interesa za sve građane, da se povećao broj mladih koji su postali članovi Demokratske partije socijalista, te da su aktivnosti Ženske alijanse u kontinuitetu sprovođene prema usvojenom planu.

Sprovedena istraživanja pokazuju rast DPS, što najbolje odražava činjenicu da građani Herceg Novog prepoznaju zalaganja, politike i konkretne aktivnosti koje realizuje Demokratska partija socijalista -saopštili su iz OO DPS.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com