Politika

SAOPŠTENJE OO DPS: NA ŠTA SE SVE ČOVJEK NAVIKNE

I pored na sva zvona reklamiranog novog vozila, građani Herceg Novog navikoše se da se komunalni otpad ne odvozi redovno, a naročito tokom glavne turističke sezone. I pored obećanja da će se urediti parking, navikoše se da parkiraju auta na kreativno označenim parcelama. I pored proklamovanog principa o štednji, navikoše se da promotivne tekstove pojedinih članova koalicije finansiraju iz budžeta grada. I pored obećanja da će se napraviti čudo, navikoše se da nema redovnih sjednica Skupštine Opštine.

Kako zapravo malo vremena treba da se steknu nove navike. Još samo kada bi se zaposleni u opštinskim službama mogli navići da ne primaju redovno plate. I kada bi turiste koji planiraju da dočekaju Novu godinu u Herceg Novom mogli navići da preskaču barikade. Ali ima vremena. Makar do Praznika mimoze.

Zato predlažemo da na današnjoj press-konferenciji Opštine i Turističke organizacije kadrovi koalicionih lidera daju uputstvo turistima kako da preskoče barikade i kojim ulicama dođu u centar grada. Sigurni smo da će svaki normalni turista kada čuje da su politički lideri grada blokirali ulaz u grad kojim upravljaju, pohrliti da dođu i vide to što se danas nigdje na svijetu ne može vidjeti. A tek kako bi se to moglo dobro naplatiti i napuniti budžet opštine, navedeno je u saopštenju Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com