Politika

REAGOVANJE NOVSKE LISTE NA GOSTOVANJE MILOVANA BAŽDARA U EMISIJI “U ŽIŽI”, NOVI TV

Reagovanje Novske liste  prenosimo u cjelosti:

POTONJA ,,URA”!

Nakon više poziva naših članova i simpatizera, da pogledamo ,,kultnu” političku emisiju, “U žiži” kod ,,kultnog” novskog novinara, pripala nam je čast da se obratimo Vama, ekspertu za ,,sve”, i Vašoj partiji.

URA nas asocira na dvije stvari:

1.Poklič mladih hrabrih proletera, koji izginuše u prvim sekundama borbi koje su se vodile, a koje su dobijene zahvaljujući njima jer bi probijali protivničke prve redove. Nažalost, u Vama ne vidimo sličnost.

2.URA kao jedan sat poslije podne ili ponoći. Recimo da se zovete pet do podne, možda bi i imali adekvatnu i pravovremenu reakciju. Ovako kako kasnite u minutima sa imenom tako kasnite u godinama sa djelovanjem. U ovome ima sličnosti.

Što se tiče lično Vas, mi smo bili razočarani od samog starta što ste tu gdje ste. Mi smo u stvari bili cijelo vrijeme protiv Vas. Na Vašu radost ili žalost ima još takvih kao što ste Vi u svim segmentima djelovanja lokalne uprave. I protiv njih smo isto kao i protiv Vas. Vaša jedina nesreća je to što ste prvi. Pitate se zašto? Pa zato što ste u nekim prethodnim vlastima, gdje ste oponašali funkciju Načelnika za Urbanizam, napravili takvu štetu opštini da je i danas plaća. Za to Vas vrijeme nisu interesovala druga opštinska preduzeća, već samo lični interes, jer da su Vas interesovala ne biste pominjali Bonića 2019. godine nego 2013, kao i to šta se radilo u “Čistoći” od trenutka Vašeg imenovanja do trenutka razrješenja.

Kolike krađe su bile na dnevnom, mjesečnom i godišnjem nivou? Da ste čovjek, prljav veš, ako ga je bilo, trebali ste da čuvate u kući, kao što mi Vaš nikada nismo pomenuli. Nismo, jer je koalicija na vlasti između ove naše i one Vaše takođe ćutala o Vama, što nas je od starta veoma čudilo.

Što se tiče nas, moramo Vam postaviti pitanje, šta smo mi to obećali u kampanjama osim depolitizacije lokalne uprave? I nju smo sproveli u djelo sa procentom većim od 90%, jer je samo jedan čovjek na funkciji i član Novske liste jer nismo mogli da nađemo bolje rješenje. Što je nismo sproveli na svim nivoima krivi ste Vi i slični Vama.

Uradili smo dosta za ove dvije godine. U to dosta se podrazumijeva i Vaša smjena, pored svega drugog. Uradićemo još više, a u to više će biti uključene i smjene Vaših drugara.

Na kraju, dvije stvari:

Prvo je pitanje jednog običnog Novljanina, šta jedan takav ekspert radi na mjestu gdje je nadoknada 200€ (ako izuzmemo onih 500€ koje primate po ugovoru o djelu, koji Vam je izglasao Upravni Odbor na čijem ste čelu)?

Drugo je Vaše mišljenje, da li treba da pozovemo SDT zbog svega ovoga što smo naveli ili će oni sve sami preduzeti? Pitamo Vas jer ste Vi ipak ekspert za finansije.

Što se tiče sastanka koji ste pominjali ili tražili u emisiji, moramo Vas razočarati. Do njega nikada neće doći, bar što se nas tiče, a Vi ćete uskoro biti politička prošlost ovog grada, kao i mnogi prije Vas.

Što se tiče nas, ovim prestaje naše obraćanje vama. Zauvijek.

Predsjedništvo Novske Liste

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com