Sport

KOŠARKAŠICE PRIMORJA NA KAMPU U ORGANIZACIJI KOŠARKAŠKOG SAVEZA CRNE GORE

U organizaciji košarkaškog saveza Crne Gore 22 najtalentovanije košarkašice do 15 godina odradile su mini kamp, uz nadzor selektora seniorske selekcije Roberta Injigesa i njegovog stručnog štaba.  Na pripremama su bile i košarkašice „Primorja“ Jovana Kojčinović, Jovana Savković i Ivana Ječmenić.

Jovana Kojčinović je prezadovoljna što se dobila ovakvu priliku.

-Ovo mi znači puno. Sjajni su treneri i svi smo zadovoljni što radimo u ovakvim uslovima. Dosta su nam pomagali i ispravljali nas. Dosta će nam značiti i za dalje, za nastavak karijere. Pričali smo mnogo i o tome kakav je put pravog sportiste, rekla je za Portal KSCG Jovana Kojčinović.

Selektor Injiges je izuzetno zadovoljan zbog kampa i posebno odnosa koji su djevojke pokazale na treninzima.

-Veoma sam zadovoljan zbog ovog kampa, mislim da je odlična ideja. Djevojčice su zadovoljne, cilj je i da se druže i provode vrijeme zajedno, dolaze iz različitih klubova i gradova, tako da sada mogu i da osjete šta znači biti dio reprezentacije. Rade veoma dobro, imaju talenta i sada je najvažnije za mene to što ne moramo uopšte da mislimo o rezultatu samo da radimo dobro. Ovo je vrlo važan kamp i da pokažemo našu filozofiju i želju za budućnost. One imaju talenat i siguran sam da ćemo ih za nekoliko godina gledati u seniorskoj reprezentaciji, ističe Injiges.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com