IzdvojenoTurizam

KARAVAN MIMOZE DANAS U KNEZ MIHAILOVOJ, VEČERAS MASKENBAL

Promocija 51. Praznika mimoze i Herceg Novog biće nastavljena danas u Beogradu dijeljenjem propagandnog materijala i mimoze u Knez Mihailovoj, dok je večeras planirana pres konferencija i maskenbal.

Karavan mimoze, u kojem su Gradska muzika, mažoretke, maske, ansambl Stari kapetan, te predstavnici Opštine i gradske Turističke organizacije, od juče borave u Beogradu. Danas u 12 sati planirana je podjela propagandnog materijala i mimoze u Knez Mihailovoj, a za večeras u 19 sati, u sali gdje će biti održan maskenbal, planirana je konferencija za novinare na kojoj će govoriti predstavnici Opštine i Turističke organizacije Herceg Novi.

Promocija Praznika mimoze počela je sinoć i prvi nastup Gradske muzike zainteresovao je Beograđane.

-Karavan mimoze tradicionalno posjećuje gradove zemalja regiona i Evrope, a ove godine je krenuo iz Beograda. Sinoć su u Tržnom centru Rajićeva nastupili članovi Gradske muzike.Zadovoljni smo nastupom, Gradska muzika i mažoretke su predstavili duh Praznika mimoze i promovisali ga. Večeras nas očekuje maskenbal u Belvud centru na Košutnjaku, sutra krećemo za Segedin i Budimpeštu, a završavamo prvi dio putovanja gostovanjem u Vrbasu, kazala je Gordana Porobić Krcunović, direktorka JUK Herceg fest.

Na maskenbalu će večeras od 20 sati nastupiti Gradska muzika i mažoretke, Vlado Georgiev, Dragoljub Đuričić i ansambl Stari kapetan, a goste će zabavljati i maske iz Herceg Novog i Tivta.

U Segedinu i Budimpešti biće upriličeni defilei, ali i posjeta crnogorskoj ambasadi. Druga promotivna turneja kreće 24. januara iz Niša, gdje će biti organizovani maskenbal i defile. Odatle će cvjetna povorka produžiti za Skoplje i pobratimski grad Bitolj, a pred početak Praznika mimoze planirana su i gostovanja u Podgorici i Trebinju.

Foto: naslovna fb

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com