DruštvoIzdvojeno

ISPOSTAVA GRAĐANSKOG BIROA USKORO U IGALU

Nakon Bijele, u kojoj je prije godinu i po otvorena ispostava Građanskog biroa, i u Mjesnoj zajednici Igalo će uskoro biti otvoren šalter za prijem predstavki građana i druge usluge koje pružaju u zgradi Opštine.

Prema riječima načelnika Službe zajedničkih poslova Borisa Obradovića, predstavnici  lokalne uprave obišli su Mjesnu zajednicu Igalo u cilju sagledavanja mogućnosti za otvaranje ispostave Građanskog biroa u najvećoj mjesnoj zajednici na području Opštine Herceg Novi:

-Gledamo šta je najpovoljnije, koji prostor da uredimo, kao što je to urađeno u MZ Bijela prije godinu. Cilj je da građanima olakšamo da predaju dokumenta, da će njihov predmet isti dan otići u sistem i biti skeniran, kao kad dođu u centralu Građanskog biroa u zgradu Opštine. Žao nam je što ispostava u Igalu nije radila tokom turističke sezone, u vrijeme gužvi, što bi ih rasteretilo i olakšalo građanima dolazak u biro. U okviru Turist info centra u MZ Igalo biće na usluzi jedan šalter, na kojem će biti zaposlen jedan službenik iz centralnog Građanskog biroa u Opštini, objasnio je Obradović.

U lokalnoj samoupravi i Mjesnoj zajednici Igalo planiraju da ispostava počne sa radom početkom oktobra.

1 komentar

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com