DRUŠTVOIzdvojeno

HERCEG NOVI U LOBECU U POLJSKOJ – PROMOCIJA GRADA I 50. PRAZNIKA MIMOZE

U proteklom periodu u Herceg festu  obnovili su  saradnju sa japanskom ambasadom u Beogradu, priređena je dvodnevna revija filmova savremene japanske  kinematografije, a više pažnje  poklanja se i uspostavljanju  novih i učvršćivanju starih veza sa srodnim institucijama u regionu  i u drugim zemljama Evrope i svijeta. To istovremeno znači i snažniju promociju grada – narednih dana u poljskom gradu Lobecu koji je pobratim sa Herceg Novim. Čujmo direktoricu Herceg festa Gordanu Porobić Krcunović.

-Ovo gostovanje je zapravo rezultat dobre saradnje sa poljskim gradom Lobecom, sa kojim je naša opština potpisala protokol o saradnji i bratimljenju. Dobili smo poziv da učestvujemo na Međunarodnom festivalu gudačkih orkestara  u Poljskoj, tako da ćemo tamo boraviti od 20. do 26 juna, a Herceg Novi će predstavljati Gradska muzika, KUD „Igalo“ i, naravno, „Herceg fest“ i zvaničnici Opštine Herceg Novi. Turistička organizacija će distribuirati svoj promotivni materijal, „Herceg fest“ je već završio flajer za 50. „Praznik mimoze“, ponudićemo, takođe, i naše flajere na kojima je Herceg Novi predstavljen kao grad festivala a „Herceg fest“ će predstaviti i svoju kulturnu ponudu u Lobecu, rekla je Krcunović.

Informativni flaeri o 50. Prazniku mimoze – sadrže  slogan:  50 dana u čast 50 godina Praznika mimoze i više od 50 programa. Slogan najavljuje praznik koji će trajati od početka februara do 22. marta a izdvojen je, između ostalih,  novi program Taste the Eurofests in Herceg Novi, koji je osmišljen kroz gostovanja  i promociju gradova i zemalja prijatelja Herceg Novog  na februarskoj cvjetnoj fešti.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com