DRUŠTVO

FEŠTA OD RIBE, VINA I MUZIKE VEČERAS U BAOŠIĆIMA

Nakon fešte dobrodošlice, mještane i goste večeras u MZ Baošići očekuje druga turističko – propagandna manifestacija od ribe i vina. Na platou ispred Kulturno – sportskog centra u Baošićima goste će zabavljati ansambl Stari kapetan.
Ove godine je izmjenjena koncepcija organizacije fešta,u odnosu na prošlu pod pokroviteljstvom Turističke organizacije, kazao je predsjednik Mjesne zajednice Mitar Krivokapić.
– Imali smo već jednu feštu koja je nazvana Turistička dobrodošlica. Drugu organizujemo večeras sa početkom u 21 čas. U muzičkom dijelu programa, Turistička organizacija je obezbijedila nastup klape Stari kapetan, a dvojica sponzora i mještani će obezbijediti ribu, vino i drugo posluženje, najavio je Krivokapić.

U Baošićima boravi više hiljada gostiju, što je dvostruko veći broj nego u istom periodu prošle godine.
– Veoma smo zadovoljni, lani je ostvareno oko 120 000 noćenja, a ove godine će taj rezultat biti daleko bolji. Mnogo je i neregistrovanih gostiju, napominje Krivokapić.

Povećan broj turista iziskuje i vanredne napore da se u saradnji sa komunalnim preduzećima više angažuju na održavanju javnih površina, objašnjava Krivokapić.
-U saradnji sa DOO “Čistoća” obezbijedili smo radnika na čišćenju nezakupljenih plaža. Očekujemo da će svi ubuduće napraviti pomake, kako bi izdavaoci apartmana, privatnici i komunalna preduzeća bili što ažurniji. Dali smo sve od sebe da se gosti osjećaju što ugodnije i da se ponovo vrate a svake godine ih je sve više, ocijenio je Krivokapić.

IZ MZ Baošići pozivaju goste i domaće da dođu na večerašnju feštu i uživaju uz mediteranske zvuke i bogato posluženje.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com