Sport

DŽUDISTI IGALA USPJEŠNI U MOSTARU

U organizaciji džudo kluba “Hercegovac”, povodom 55 godina postojanja kluba, u Mostaru je organizovan prvi “Kup Hercegovine 2018” . Na takmičenju su učestvovali klubovi iz: Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Albanije, Slovenije i Austrije, što je okupilo oko 400 takmičara. Džudo klub “Igalo” nastupio je sa pet takmičara, od kojih je troje osvojilo medalje.

U konkurenciji mlađih poletarki do 25kg, Nikolina Kokot osvojila zlatnu medalju. U konkurenciji mlađih poletaraca do 22kg, Strahinja Murišić je zauzeo drugo mjesto i srebrnu medalju , dok je u kategoriji do 31kg, Vukašin Vujović sa tri pobjede i jednim porazom zauzeo treće mjesto i bronzanu medalju.

-Konkurencija je bila jaka, organizacija odlična. Džudo klub Igalo već duži niz godina odlično sarađuje sa klubom Hercegovac, samim tim dobili smo zahvalnicu za učestvovanje i doprinos na tuniru. Čeka nas veliki broj takmičenja do kraja ove godine, samim tim veliki rad i trud. Od ponedeljka 3.septembra počinjemo upis za novu djecu, ovom prilikom pozivam sve zainteresovane da nam se pridruže u prostorijama kluba u Igalu, rekla je Katarina Mustur trener u DŽK Igalo.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com