Društvo

ZVANIČNO OTVORENA POSLOVNICA CKB BANKE NA TRGU „NIKOLE ĐURKOVIĆA“

U obnovljenoj zgradi zadužbine Aleksandra Lesa Pavkovića na trgu Nikole Đurkovića sinoć je zvanično otvorena, premda već neko vrijeme radi, savremena poslovnica Crnogorske komercijalne banke.

CKB je prema brojnim ocjenama lider  bankarskog poslovanja u Herceg Novom i u Crnoj Gori. Potvrđeno je to i sinoćnjom svečanošću tokom koje su simbolično presjekli vrpcu i poslovnicu otvorili  Pavle Kovač glavni izvršni direktor CKB, Danica Gojković izvršna  direktorica  CKB u Herceg NoVom i Aleksandar Kovačević sekretar sekretarijata za komunalne djelatnosti kao prestavnik opštine Herceg Novi.

Pavle Kovač podsjetio je da  CKB banka koja postoji 21 godinu  uvijek aplicira najbolju bankarsku međunarodnu praksu, a pokretač modernizacije bankarskog poslovanja Crne Gore. Posvećeni su zajednicama u kojima djeluju  pa su tako dali veliki turistički zamajac i razvoju Herceg Novog.

Apostrofirano je i da je banka dala  doprinos  restauraciji zgrade koja je nekada pripala Mješovitom i koja  ima istoriski značaj, a  pored osnovnog poslovanja u kulturi zdrastvu provjeti, tu su da podrže penzionere i sportske  klubove, rekla je Danica Gojković i najavila nove pakete za poboljšanje rada privrednih subjekata Herceg Novog , taj paket i nosiće naziv „Novi“.

Povodom otvaranja poslovnica u Herceg Novom i Igalu uručene su dvije donacije – po hiljadu eura  Muzičkoj školi Herceg Novi i  Opštini Herceg Novi za nabavku  novih sadnica mimoze.

Na kraju programa priređen je  i prigodan muzički program.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com