Kultura

ZOREN KESIĆ NA KANLI KULI

Za ljubitelje oštrog humora i satire pravo mjesto večeras je Kanli kula na kojoj gostuje jedno od najpoznatijih TV lica u regionu Zoran Kesić.

Popularni  TV voditelj i autor humorističkih emisija “Ozbiljne vesti”, “Dezinformator”, “Fajront republika” i “24 minuta sa Zoranom Kesićem” izvešće humorističku priredbu “Kesić, priče i pesme” koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem songova i interakcijom sa publikom.

Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme. Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema dio materijala namjenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa obrađujući na zabavan, satiričan i oštar način teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umjetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka.

Početak je u 21:00 sat, a ulaznice su u prodaji na blagajni dvorane Park i na ulasku u Kanli kulu, gdje će sutra i u subotu tradicionalne ljetne koncerte održati  Vlado Georgijev.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com