DRUŠTVO

ZIMA 2020: SERVISNE INFORMACIJE

Na jugu pretežno sunčano uz lokalno malu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru promjenljivo oblačno. Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, umjeren do jak, na udare veoma jak i olujni, tokom dana će slabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha do 17 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

Izabrani ljekari za odrasle u Domu zdravlja na Toploj rade od 7 do 21 sat, na dijelu za djecu od 7 do 14 sati, u ambulantama u Igalu i Bijeloj takođe od 7 do 14 sati.

AUTOBUSKA STANICA

Do 8 sati su stigli Centrotrans sa Pala, Rule iz Skoplja, Banbus iz Beograda, ostale očekuju u nastavku prijepodneva. Lokali i ovog jutra po redu vožnje. Odlasci iz našeg grada po utvrđenom planu: Ozlem ka Beogradu u 7 sati, Lalatović ka Sarajevu u 8:35 i Božur u 9:30 ka Dubrovniku. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Jutarnji let Montenegro airlines-a ka Beogradu realizovan je u 7:30. Ka glavnom gradu Srbije slijede letovi u 12:40 i 14:40. Dva leta planirana su ka Moskvi, u 12:10 i 14:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasni 10 minuta i u Baru će biti u 8:20.

AMSCG

Saobraćaj se obavlja po suvim kolovozima. Smanjena je vidljivost duž riječnih tokova i usjeka. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zimska oprema je obavezna do kraja marta.

U protekla 24 sata dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe lakše povrijeđene.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com