DRUŠTVO

ZIMA 2020: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno oblačno sa kišom, ponegdje i pljusak sa grmljavinom. Krajem dana na jugu postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar, mjestimično umjeren do jak, južni i jugozapadni, u popodnevnim satima sjeverni i sjeveroistočni u pojačanju, tokom noći veoma jak i olujni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 15 stepeni.

CEDIS

Bez struje će danas od 8 do 15 sati biti potrošači na Kamenom.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj se odvija bez kašnjenja. Stigli su Kanis iz Leskovca, Božurovi autobusi iz Skoplja, Beograda i sa Pala, Neobus iz Banja Luke, Lalatović iz Modriče. Polasci iz našeg grada organizovani su takođe na vrijeme, Ozlem je krenuo ka Beogradu u 7 sati, Centrotrans ka Sarajevu u 8:35, a Božur ka Dubrovniku u 9:30. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Jutarnji let Montenegro airlinesa ka Beogradu realizovan je u 7:30, sledeći je Air Serbia u 11:30. Danas će biti realizovani i letovi ka Napulju u 10:25, Bariju u 14:10, ka Moskvi u 12:10 i 13:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasnio je samo 10 minuta i u Baru bio u 8:20. Lokali ka gradovima u Crnoj Gori po redu vožnje.

AMSCG

Saobraćaj se obavlja po mokrim i klizavim kolovozima. Vidljivost je mjestimično smanjena. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su  tri  osobe  zadobila teže, a jedna osoba lakše povrede.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com