DRUŠTVO

ZIMA 2020: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno, povremeno kiša, a lokalno je moguć i pljusak sa grmljavimnom. Više izgleda za padavine u jutarnjim i noćnim satima. Najviša dnevna temperatura vazduha 15-16 stepeni.

AERODROM TIVAT
Iz Tivta su planirana četiri leta,dva za Beograd; „Montenegro Airlines“ u 7:30 i „Air Serbia“ u 11:30h.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ
U 8:30 u Baru će biti brzi voz iz Beograda, 20 minuta do pola sata kašnjenje u poslednje vrijeme.Naredni dolazak putnika iz Beograda, međunarodnim vozom, u Baru očekuju oko 20h.

IZMJENA REŽIMA SAOBRAĆAJA

Zbog radova na proširenju puta prema naselju Žvinje od danas će biti privremeno zabranjeno saobraćanje ovom dionicom, od 08 do 11 časova. Izmjena će važiti do 12.februara. Na potezu od raskrsnice sa magistralnim (Njivičkim putem), do sela Žvinje, će biti zabranjen saobraćaj u cilju nesmetanog izvođenja radova na proširenju puta.

MONTEPUT: DVOSATNI PREKID SAOBRAĆAJA KROZ SOZINU
Saobraćaj na dionici puta Virpazar- Sutomore, kroz tunel Sozina će biti obustavljen od 10 do 12 sati. Kako je saopšteno iz Monteputa, saobraćaj obustavljaju zbog radova na čišćenju ispod zaštitnih putarskih mreža na prilaznoj saobraćajnici tunelu.

STANJE NA PUTEVIMA
Saobraćaj se ovog jutra odvija  po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima. Vidljivost je smanjena zbog magle i nniske oblačnosti po kotlinama i duž riječnih tokova . Neophodna je oprezna vožnja prilagođena uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Vanrednih ograničenja nema. Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com