DRUŠTVO

ZIMA 2020: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo do pretežno oblačno, još tokom jutra ili prijepodneva ponegdje sa padavinama. Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 16 stepeni.

CEDIS

Danas će bez struje biti, od 8 do 15 sati, Kameno, Stanovčići, Mandići, Vrbanj, a od 10 do 11 sati: Mojdež, Ratiševina i dio Sutorine.

Sutra će bez struje, od 8 do 15 sati, biti: Kameno, Stanovčići, Mandići, Vrbanj.

VODOVOD

Potrošači sa područja Sutorine neće imati vodu do 15 časova zbog sanacije kvara na vodovodnoj  mreži DN150 kod bivše pekare Crnogorka.

Iz Tehničke službe hercegnovskog Vodovoda mole potrošače za strpljenje i razumijevanje i izvinjavamo se zbog neprijatnosti prouzrokovanih prekidom vodosnabdijevanja.

AUTOBUSKA STANICA

Za sada su stigli samo autobusi iz Beograda i Modriče, ostale očekuju u nastavku prijepodneva. U 7 sati je krenuo Ozlem ka Beogradu, u 8 Blue line ka Trebinju, a u 8:35 će Centrotrans ka Sarajevu. Lokali i ovog jutra saobraćaju po redu vožnje. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Ka Beogradu danas Montenegro airlines u 7:30, 13:50, Air Serbia u 12:25, dok je ka Moskvi planiran samo jedan let, u 12:10.

GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima u Herceg Novom od 20. do 26. januara registrovano je 22 185 putnika, 9 312 vozila, a tri osobe su spriječene u nezakonitom prelasku državne granice.

AMSCG

Saobraćaj se ovog jutra obavlja po mokrim i klizavim  kolovozima. Vidljivost je smanjena  po kotlinama i duz riječnih tokova. Neophodna je oprezna vožnja prilagođena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja, a zimska oprema je obavezna do kraja marta. Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe teže i četiri lakše povrijeđene.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima 24 sata. Informacije putem telefona 19807, 020/234-999 i 063/239-987.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com