Društvo

ZIMA 2020: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano, uz povremeno slabu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru, prijepodne po kotlinama magla i sumaglica ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 4 do 16 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ

Na dionicama u višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća je pojava poledice, a na ostalim putevima saobraća se po suvim kolovozima. Magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama u sjevernim predjelima. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu, i poštovanje pravila saobraćaja. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 11 letova, od čega pet za Beograd. Jutarnji „Montenegro Airlines“-ov je bio u 7:30, sledeći je u 18:00 sati, a kompanije „Air Serbia“ su u 11:40, 15:15 i u 20:50. Iz Tivta su planirana četiri leta, a polovina je za Beograd; „Montenegro Airines“ u 7:30 a „Air Serbia“ u 11:30.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stigao je na Željezničku stanicu u Baru na vrijeme – u 8:10, a inter city voz po redu vožnje očekuju u 20:00 sati. I lokalni vozovi saobraćaju redovno, a mjesta ima dovoljno u oba razreda.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad prvi stigli „Banbus“ iz Beograda, „Ozlem tours“ iz Leskovca, „Centrotrans“ iz Sarajeva, „Rule turs“ iz Skoplja i „Lazaro“ iz Banja Luke, a za njima i autobusi iz Kragujevca, Novog sada, Subotice, Niša, Bijeljine i Zagreba. Po redu vožnje su krenuli „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi na linijama u Crnoj Gori.

DOM ZDRAVLJA

Na dječjem odjeljenju hercegnovskog Doma zdravlja od 7:00 do 14:00 sati rade dr Olivera Mentović i dr Dragana Knežević, od 14:00 do 21:00 sat dr Ljiljana Ugrinović i dr Maja Popović, a u ambulanti u Bijeloj od 8:00 do 16:00 sati dr Milena Proročić. U dispanzeru za žene danas od 7:00 do 15:00 sati pacijentkinje prima dr Alenka Srdanović. Od izabranih ljekara za odrasle od 7:00 do 14:00 sati rade dr Zinaida Miljković, dr Danka Krivokapić i dr Sanja Topić, a od 14:00 do 21:00 sat dr Nataša Milović, dr Sanja Čeprnić i dr Goran Komar. U ambulanti u Bijeloj u prvoj smjeni je dr Iljana Danilović, u drugoj dr Rosanda Bojičić, a u ambulanti u Igalu od 7:00 do 14:00 sati radi dr Vesna Kovač.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com