Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. U zapadnim predjelima više oblaka ponegdje sa slabom kišom. Vjetar slab do umjeren južnih smjerova, tokom noći sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 20 stepeni. Temperatura mora 14 stepeni.

ISKLJUČENJA STRUJE

Danas će od 8 do 15 sati bez struje biti Kameno, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Žlijebi i Ubli, od 9 do 13 sati Sutorina, Prijevor, Malta i Konjevići, a od 10 do 11 sati struju neće imati potrošači Kamenara.

DOM ZDRAVLJA

U Dispanzeru za djecu u jutarnjoj smjeni su dr Dragana Knežević i dr Maja Popović, u popodnevnoj rade dr Olivera Mentović i dr Ljiljana Ugrinović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene od 7 do 15 sati radi dr Alenka Srdanović. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Sanja Čeprnić, dr Sanja Topić, dr Aleksandar Dosković i dr.Marija Stanišić, a od 14 do 21 sat rade dr Goran Komar, dr Zinaida Miljković i dr Danka Krivokapić. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 radi dr Rosanda Bojičić, a od 13 do 20 sati dr Iljana Danilović. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

AUTOBUSKA STANICA

Do 8 sati stigli su Božurovi autobusi iz Beograda i sa Pala, Lalatović iz Modriče i Kanis iz Leskovca, a u nastavku očekuju dolazak putnika iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Bijeljine, Subotice. Po redu vožnje krenuli su autobusi ka Podgorici, Nikšiću, Baru, Beogradu, istočnom Sarajevu… Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Montenegro airlines je realizovao let ka Beogradu u 7:30, slijedi Air Serbia u 15:10. Ka Moskvi Aeroflot u 12:50 i Pobeda u 13:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz kasni 20 minuta i u Baru ga očekuju u 8:30. Lokali po redu vožnje.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom jučerašnjeg dana na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 3 501 putnik i 1 289 vozila, a jednu osobu su spriječili u nezakonitom prelasku državne granice.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, prohodnost dobra osim na putevima na kojima se izvodi sanacija. Saobraćaj je zabranjen od 9 do 11 i od 14 do 16 sati na dionici Vilusi – Trubjela, a na dijelu magistrale kroz Igalo saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Intezitet saobraćaja je umjeren na putevima van gradskih sredina.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda u kojima  su dvije osobe teže a četiri lakše povrijeđene.

Vozite pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com