Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vjetar mjestimično umjeren južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha do 20 stepeni.

ZABRANA SAOBRAĆAJA KROZ GRAD

Radi nesmetanog i bezbjednog održavanja trke karića „Karotrc“ saobraćaj će biti zabranjen od 9:30 do 15 sati kroz Njegoševu ulicu, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa Ulicom Mića Vavića (zgrada „Novljanke“) do Ulice Save Kovačevića. Saobraćaj je zabranje i u ulici Partizanski put, na potezu od raskrsnice Njegoševe i Ulice Sava Kovačevića (picerija „Touch“) do Škvera, od 8.30 do 15 sati.

Jednom trakom naizmjenično saobraća se dijelom magistrale kroz Igalo, zbog sanacije puta, a na putu kroz Zeleniku dolazi do prekida saobraćaja koji nisu duži od 15 minuta, u periodu od 7 do 17 sati, zbog sanacije kosine.

Intezitet saobraćaja je umjeren na putevima van gradskih sredina, saopštavaju iz AMSCG. Kolovozi su suvi na primorju, a u centralnom i sjevernom dijelu mokri i klizavi.

DOM ZDRAVLJA

Izabrani ljekari, na dijelu za odrasle, danas rade od 7 do 21 sat u glavnoj zgradi Doma zdravlja, dok ljekari u ambulantama u Igalu i Bijeloj rade od 7 do 14 sati. U Dispanzeru za djecu na Toploj, izabrani ljekari rade od 7 do 17 sati. Dežurstva su sutra organizovana u glavnoj zgradi Doma zdravlja od 7 do 21 sat, za odrasle, a na dijelu za djecu od 7 do 17 sati.

AUTOBUSKA STANICA

Nema kašnjenja, autobuski saobraćaj se odvija po redu vožnje. Jutros su krenuli autobusi ka Podgorici, Nikšiću, Baru, Trebinju, istočnom Sarajevu i Beogradu, a ka federalnom Sarajevu poći će autobus u 8:35. Na vrijeme su stigli Centrotrans sa Pala, Rule iz Skoplja, Ozlem iz Leskovca, Banbus iz Beograda, do 8:30, 9 sati, očekuju Blue line iz Novog Sada, Nišexpres iz Niša, Jadranexpres iz Beograda, a u 10 i u 10:30 Božur i Lens iz Subotice. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Ka Beogradu realizovan let Montenegro airlinesa u 7:30, slijedi Air Serbia 11:30 i Montenegro airlines u 14:50. Ka Moskvi Aeroflot u 12:50, Pobeda u 13:30 i Globus u 14:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda znatno kasni za redom vožnje, umjesto u 8:10 očekuju ga oko 10 sati. Razlog je prekid na dijelu pruge Podgorica – Bioče.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com