Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Potpuno oblačno sa kišom, a ponegdje mogući pljuskovi i grmljavina, krajem dana prestanak padavina. Najviša dnevna temperatura vazduha do 13 stepeni. Vjetar uglavnom NE i E, ponegdje i SE 6-20 čvorova, mjestimično na udare od 25-45 čvorova, tokom noći u slabljenju, a u petak u jutarnjim satima postepeno u skretanju na NW i W. More 2-3, mjestimično i 4. Vidljivost 10-20, pri kiši ponegdje ispod 5 km.

ISKLJUČENJA STRUJE

Zbog radova na mreži od 9 do 10 sati struju neće imati potrošači u Sutorini i uz Njivički put, kao i Bijeloj i Kamenarima.

DOM ZDRAVLJA

Na dječijem dijelu u jutarnjoj smjeni su dr Maja Popović i dr Olivera Mentović, u popodnevnoj dr Dragana Knežević i dr Ljiljana Ugrinović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene dr Alenka Srdanović radi od 7 do 15 sati, a dr Slobodan Bulatović od 15 do 19 sati. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Aleksandra Kolundžić, dr Danka Krivokapić, dr Zinaida Miljković, dr Vesna Kovač i dr Marina Stanišić, a u popodnevnoj dr Sanja Čeprnić, dr Sanja Topić i dr Aleksandar Dosković. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 radi dr Iljana Danilović, a od 13 do 20 sati dr Rosanda Bojičić. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Goran Komar, a u Igalu dr Ana Popović.

AUTOBUSKA STANICA

Nema kašnjenja u odvijanju autobuskog saobraćaja. Do 8 sati stigli su autobusi iz Sarajeva, Beograda, Leskovca, Banja Luke, Modriče, a u nastavku očekuju dolazak putnika iz Novog Sada, Subotice, Niša, Beograda. Svi polasci iz našeg grada realizovani su na vrijeme, lokali ka gradovima u Crnoj Gori saobraćaju po uobičajenom rasporedu. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Ka Beogradu Montenegro airlines u 7:30 (realizovan) i 14:50, Air Serbia u 15:10. Ka Moskvi Aeroflot u 12:50, Pobeda u 13:30 i Globus u 14:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda stigao je pet minuta prije vremena, u 8:05.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom jučerašnjeg dana registrovano je 3 655 putnika, 1 288 vozila i jedno plovilo.

AMSCG

Pored sobraćanja jednom trakom naizmjenično magistralom kroz Igalo, do 18. marta dolaziće do petnaestominutnog prekida u saobraćanju kroz Zeleniku, od 7 do 17 sati, zbog sanacije kosine.

Kolovozi su mokri i klizavi, vidljivost je smanjena kroz kotline zbog magle, sitni odroni mogući su duž klisura i usjeka. Intezitet saobraćanja je umjeren na putevima van gradskih sredina.

U protekla 24 sata dogodilo se 7 saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a pet lakše povrijeđeno.

Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com