Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i relativno toplo vrijeme za ovo doba godine. Ujutru ili prijepodne, na sjeveru po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha 7 do 18 stepeni.

GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče je registrovano ukupno 3 019 putnika i 1 184 motorna vozila. Službenici Granične policije su izdali jedan prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Učesnike u saobraćaju očekuju suvi kolovozi, a na putevima u višim predjelima mjestimično je izražena poledica. Po kotlinama je zbog magle ponegdje smanjena vidljivost, a na dionicama duž klisura i usjeka ima sitnijih odrona. Neophodno je vožnju prilagoditi stanju na putu, uz poštovanje pravila saobraćaja. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a četiri osobe lake povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 11 letova, od čega četiri za Beograd. Jutarnji „Montenegro Airlines“-ov je realizovan u 7:30, sledeći je u 18:00 sati, a kompanije „Air Serbia“ su u 8:25 i u 20:50. Iz Tivta su planirana četiri leta, a polovina je za Beograd; „Montenegro Airlines“ u 7:30, a „Air Serbia“ u 15:10.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi i inter city voz iz Beograda stići će u Bar na vrijeme, u 8:10, odnosno u 20:00 sati. Polasci iz Bara za Beograd su ujutru u 9:00 i uveče u 19:00 sati, a mjesta ima dovoljno u oba razreda.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad prvi stigli „Božur“ iz Sarajeva, Beograda i Skoplja, „Lazaro“ iz Banja Luke, „Kanis“ iz Kleskovca, „Trans – jug“ iz Beograda i „Royal travel“ iz Niša, a za njima i „Lens“ iz Nobvog Sada, „Neobas“ iz Bijeljine, i „Blue line“ i „Jadran ekspres“ iz Subotice. „Balkan ekspres“ je otkazao jutarnji polazak za Istočno Sarajevo, na vrijeme su krenuli „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Lalatović travel“ za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi za Bar, Podgoricu i Nikšić.

DOM ZDRAVLJA

Na dječjem odjeljenju hercegnovskog Doma zdravlja od 7:00 do 14:00 sati rade dr Maja Popović i dr Olivera Mentović, od 14:00 do 21:00 sat dr Dragana Knežević i dr Ljiljana Ugrinović, a u ambulanti u Bijeloj od 8:00 do 12:00 sati dr Milena Proročić. U dispanzeru za žene danas od 7:00 do 14:00 sati pacijentkinje prima dr Alenka Srdanović. Od izabranih ljekara za odrasle od 7:00 do 14:00 sati rade dr Aleksandra Kolundžić, dr Aleksandar Dosković, dr Sanja Čeprnić i dr Sanja Topić, a od 14:00 do 21:00 sat dr Vesna Kovač i dr Goran Komar. U ambulanto u Bijeloj od 7:00 do 14:00 sati radi dr Rosanda Bojičić, a od 13:00 do 20:00 sati dr Iljana Danilović. U ambulanti na Toploj u prvoj smjeni je dr Zinaida Miljković, a u Igalu dr Danka Krivokapić.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com