DRUŠTVO

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

U Herceg Novom vedro i veoma hladno. Trenutna temperatura je -2. C. U južnim i centralnim predjelima prijepodne pretežno sunčano, a poslijepodne i tokom noći umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno tokom noći mjestimično sa snijegom. Sjeverni vjetar će tokom jutra ili prijepodneva znatno oslabiti ili prestati. Najviša dnevna temperatura vazduha -7 do 8 stepeni.

AUTOBUSKA

U naš grad jutros su stigli autobusi: “Centrotrans” iz Sarajeva, “Ozlen” iz Leskovca i “Vijena” iz Modriče. Otišli “Ozlen” ka Beogradu, “Gluneks”ka Sarajevu, “Blu line” ka Trebinju, “Centrotrans” za  Federalno Sarajevo. Očekuju dolase iz Beograda, Novog Sada, Niša, Subotice, Kragujevca, Bijeljine. Po redu vožnje realizovani su polasci ka gradovima Crne Gore.

AERODROM TIVAT

Sa Tivatskog aerodroma danas će biti realizovano sedam letova, četiri ka Moskvi i tri ka Beogradu.  “Montenegro airlines” realizovao je let ka Beogradu u 7: 25, a naredni je u 13:50. Let Air Serbija ka Beogradu je u 11:30. Montenegro airlines realizovao je let ka Moskvi u 8:25, potom ka ovoj destinaciji letove ralizuju kompanije “Airflot” u 12:50, “Pobeda airlines” u 13:30 i “Globus airlines” u 14:30.

GRANIČNA POLICIJA

Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče je registrovano 11.410 putnika, 3. 382 vozila i jedno plovilo. Službenici granične policije izdali su dva prekršajna naloga  za plaćanje novčane kazne, saopšteno je iz Ispostave granične policije.

AMSCG:

U južnim predjelima saobraća se po suvim  kolovozima i uz dobru vidljivost. Upozoravaju na povremeno jak vjetar kao i mjestimično snijezne padavine u sjevernim predjelima.Uslijed izuzetno niskih temperatura poledice ima na putevima u sjevernim i centralnim predjelima. Vozacima skreću pažnju na oprez .  Neophodno je vožnju prilagoditi trenutnom stanju na putu i postovati pravila saobracaja. Intenzitet saobraćaja je umjeren . U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo  se 12 saobraćajnih   nezgoda  u kojima je pet osoba  zadobilo  lakše povrede.

DOM ZDRAVLJA

Danas su u hercegnovskom Domu zdravlja U glavnoj zgradi organizovana dežurstva od 7 do 21 sat.Na dječijem odjeljenju od 7 do 17 sati. Rade i ambulante u Igalu i Bijeloj od 7 do 14 sati.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com