Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Temperatura vazduha u 7 sati iznosila je 8 stepeni, relativna vlažnost vazduha je 45%, atmosferski pritisak 1014 mb, trenutno duva jugozapadni vjetar 2 m/s. Najjači udari sjeveroistočnog vjetra tokom noći iznosili su 14 m/s (50 km/h), more je malo talasasto, vidljivost je 30 km, saopštili su iz lokalne meteorološke stanice. Sunčano i vjetrovito do kraja dana, najviša dnevna temperatura vazduha do 12 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

Na dječijem odjeljenju u jutarnjoj smjeni su dr Dragana Knežević i dr Olivera Mentović, u popodnevnoj je dr Maja Popović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene od 7 do 15 sati radi dr Alenka Srdanović. U dijelu za odrasle ove sedmice su u jutarnjoj smjeni dr Aleksandra Kolundžić, dr Danka Krivokapić, dr Zinaida Miljković i dr Goran Komar. U popodnevnoj smjeni rade dr Sanja Topić, dr Sanja Čeprnić i dr Rosanda Bojičić. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović, a od 13 do 20 sati dr Aleksandar Dosković. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Vesna Kovač.

AUTOBUSKA STANICA

Iz našeg grada krenuli su na vrijeme autobusi ka Podgorici, Nikšiću, Baru, Kotoru, ali i ka Beogradu i istočnom Sarajevu. Do 8 sati u Herceg Novi su stigli autobusi iz Leskovca, Beograda, Skoplja i Banja Luke, a do 8:30 očekuju i Blue line iz Novog Sada, Jadranexpres iz Beograda i Royal iz Bijeljine, dok će u 10 i 10:30 doći Lens i Božur iz Subotice. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Četiri leta planirana su danas sa tivatskog aerodroma: ka Beogradu Montenegro airlines realizovao let u 7:30, slijedi Air Serbia u 15:20, ka Moskvi Aeroflot u 12:50 i Pobeda u 13:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda stigao je bez kašnjenja, u 8:10.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom jučerašnjeg dana na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 2 548 putnika i 1 071 vozilo.

AMSCG

Kolovozi su suvi na primorju, vidljivost je dobra, dok na putevima na sjeveru ima ugaženog snijega. Intezitet saobraćaja je umjeren.

U protekla 24 sata dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a devet lakše povrijeđeno.

Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com