Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar južnih smjerova tokom dana u pojačanju. More 2-3, u jačanju na 3-4, na otvorenom ponegdje i 5. Vidljivost 10-20 km. Najviša dnevna do 15 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

Na dječijem odjeljenju u jutarnjoj smjeni su dr Dragana Knežević i dr Olivera Mentović, u popodnevnoj je dr Maja Popović, dok u ambulanti u Bijeloj od 8 do 12 radi dr Milena Proročić. U Dispanzeru za žene od 7 do 15 sati radi dr Alenka Srdanović, a dr Slobodan Bulatović od 15 do 19 sati. U dijelu za odrasle ove sedmice su u jutarnjoj smjeni dr Aleksandra Kolundžić, dr Danka Krivokapić, dr Zinaida Miljković i dr Goran Komar. U popodnevnoj smjeni rade dr Sanja Topić, dr Sanja Čeprnić i dr Rosanda Bojičić. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Iljana Danilović, a od 13 do 20 sati dr Aleksandar Dosković. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Vesna Kovač.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj se odvija po planiranom redu vožnje. Stigli su Božurovi autobusi iz Sarajeva i Beograda, Kanis iz Leskovca i Lalatović iz Modriče. U nastvku očekuju dolaske autobusa iz Bijeljine, Niša, Novog Sada, Subotice, Beograda, Banja Luke… U 6:45 krenuo je Balkan za istočno Sarajevo, u 7 sati Ozlem ka Beogradu, u 8:00 Blue line ka Trebinju, a u 8:35 kreće i Lalatović ka federalnom Sarajevu. Lokali ka gradovima u Crnoj Gori saobraćaju po redu vožnje. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Planirana su četiri leta, prvi je već realizova u 7:30 – Montenegro airlines ka Beogradu. Oni planiraju i let u 14:35, takođe ka Beogradu, dok će Air Serbia realizovati let u 15:10 ka istoj destinaciji. Aeroflot ka Moskvi u 12:50.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasni 40 minuta i u Baru će biti u 8:50.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom vikenda na graničnim prelazima registrovano je 15 050 putnika, 5 307 vozila i jedno plovilo.

AMSCG

Kolovozi su mokri u većem dijelu države, na putevima u sjevernoj regiji ima poledice. Zimska oprema je obavezna do kraja narednog mjeseca. Intezitet saobraćaja je umjeren.

U protekla 24 sata dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba, nažalost, izgubila život, a dvije su lakše povrijeđene.

Polako i pažljivo vozite, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com