Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Temperatura vazduha u 7 sati iznosila je 7 stepeni Celzijusa, relativna vlažnost vazduha 82%, atmosferski pritisak je 1015 mb. More je mirno, temperatura mora 12 stepeni. Do kraja dana malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 15 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

Dežurstva izabranih ljekara danas su organizovana u glavnoj zgradi Doma zdravlja, na dijelu za odrasle od 7 do 21, a na dječijem odjeljenju od 7 do 17 sati. Izabrani ljekari u ambulantama u Igalu i Bijeloj rade od 7 do 14 sati.

AUTOBUSKA STANICA

I ovog jutra autobuski saobraćaj se odvija bez kašnjenja. Došli su Božurovi autobusi iz istočnog Sarajeva i Skoplja, do 8:30 očekuju dolaske autobuse: Božur iz Beograda, Lens iz Novog Sada, Kanis iz Leskovca i Transjug iz Beograda, a u 10 i 10:30 doći će Jadranexpres i Blue line iz Subotice. Svi polasci iz našeg grada, ka gradovima u Crnoj Gori, ali i ka daljim destinacijama, realizovani su po redu vožnje. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Danas su planirana po tri leta ka Beogradu i ka Moskvi. Ka Beogradu Montenegro airlines u 7:30 i 14:35, Air Serbia u 11:30. Ka Moskvi Aeroflot u 12:50, Pobeda u 13:30 i Globus u 14:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda stigao je na vrijeme, u 8:10.

AMSCG

Uslovi za vožnju su povoljni, kolovozi su suvi u većem dijelu države, a vidljivost je dobra. Poledice ima u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima na putevima na sjeveru. Intezitet saobraćaja je umjeren.

U protekla 24 sata dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe lakše povrijeđene.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com