Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Postepeno povećanje oblačnosti, a u popodnevnim satima, u sjevernim predjelima ponegdje moguće slabe padavine. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, na krajnjem jugoistoku tokom jutra ili prijepodneva umjeren i pojačan, sjeveroistočni, a krajem dana i tokom noći, u sjevernim predjelima, umjeren do pojačan, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha -2 do 10 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Na većini puteva u južnim predjelima saobraća se uglavnom nesmetano. U kontinentalnim predjelima na kolovozu ponegdje ima snijega, a usljed niskih temperatura mjestimično i poledice. Zbog sniježnih padavina na pojedinim putevima je zabranjen saobraćaj za kamione sa prikolicim i šlepere. Iz Auto moto saveza Crne Gore apeluju na vozače da voze oprezno i da ne kreću na put bez zimske opreme. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a šest osoba lakše povrede.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 16 letova, od čega pet za Beograd. Kompanije „Air Serbia“ su u 8:25, 15:10 i u 22:25, a „Montenegro Airlines“-ovi su u 8:50 i u 17:20. Iz Tivta je planirano pet letova, a dva su za Beograd; „Air Serbia“ u 11:30, a „Montenegro Airlines“ u 13:50.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Željeznički saobraćaj odvija se redovno. Brzi i inter city voz iz Beograda stići će u Bar na Vrijeme; u 8:10 i u 20:00 sati. Polasci iz Bara za Beograd su u 9:00 i u 19:00 sati. i lokalni vozovi saobraćaju redovno, a mjesta ima dovoljno.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad prvi stigli „Centrotrans“ iz Sarajeva, „Banbus“ iz Beograda, „Lazaro“ iz Doboja, „Viena tour“ iz Modriče i „Rule turs“ uz Skoplja, a za njima i autobusi iz Beograda, Novog Sada, Subotice i Bijeljine. Po redu vožnje su krenuli „Glunex“ za Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Centrotrans za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi na međugradskim linijama.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja su organizovana uobičajna dežurstva nedeljom. Izabrani ljekari za djecu danas rade od 7:00 do 17:00 sati, a izabrani ljekari za odrasle od 7:00 do 21:00 sat. Ambulante u igalu i u Bijeloj nedeljom ne rade.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com