Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

Minimalna temperatura vazdiha tokom noću u našem gradu iznosila je -1 stepen Celzijusa. U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, uglavnom sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha do 10 stepeni.

DOM ZDRAVLJA

Izabrani ljekari danas rade od 7 do 21 sat u dijelu za odrasle u glavnoj zgradi Doma zdravlja na Toploj, a na dječijem odjeljenju od 7 do 17. Danas od 7 do 14 sati rade i izabrani ljekari u ambulantama u Igalu i Bijeloj.

AUTOBUSKA STANICA

Bez obzira na lošije vremenske uslove, autobuski saobraćaj se odvija bez kašnjenja. Do 7:30 su stigli Božur iz Sarajeva, Neobus iz Banja Luke i Kanis iz Leskovca, a potom su dežurni rekli da očekuju dolaske autobusa iz Novog Sada, Subotice, Niša, Beograda i Bjeljine. Lokalni saobraćaj se odvija po redu vožnje. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Ka Beogradu danas Montenegro airlines u 7:30 i 13:50, Air Serbia u 11:30. Ka Moskvi Montenegro airlines u 8:25, Aeroflot u 12:50, Pobeda u 13:30 i Globus u 14:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasni više nego prethodnih dana i u Baru ga očekuju u 9:30 umjesto u 8:10.

AMSCG

Prestanak padavina i porast dnevnih temperatura doprinjele su boljoj prohodnosti puteva u odnosu na predhodne dane. Na pojedinim dionicama ima snijega i leda na kolovozu a usled niskih temperatura izražena je i poledica. Zabranjen saobraćaj za teretna vozila preko 5 t na dionicama Nikšić-Plužine, Nikšić-Šavnik, Nikšić-Vilusi-Lipci,  Podgorica-Cetinje-Budva. Zatvoren je putni pravac preko Paštrovačke gore. Intenzitet saobraćaja je umjeren.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže,a četiri lakše povrijeđene.

Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com