Društvo

ZIMA 2019: SERVISNE INFORMACIJE

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno, a na sjeveru umjereno do potpuno oblačno. Vjetar sjevernih smjerova, mjestimično umjeren do pojačan. Najviša dnevna do 9 stepeni.

CEDIS

Zbog planiranih radova na mreži danas će bez napajanja električnom energijom od 9 do 11 sati biti potrošači Tople, ispod magistrale, od Novljanke do Muzeja.

DOM ZDRAVLJA

U Dječijem dispanzeru u jutarnjoj smjeni je dr Dragana Knežević, a u popodnevnoj su dr Maja Popović i dr Ljiljana Ugrinović. U Dispanzeru za žene dr Alenka Srdanović radi od 7 do 15 sati, a dr Slobodan Bulatović od 15 do 19 sati. U dijelu za odrasle u jutarnjoj smjeni su dr Sanja Čeprnić, dr Sanja Topić, dr Rosanda Bojičić i dr Aleksandar Dosković, a od 14 do 21 sat rade dr Goran Komar, dr Vesna Kovač, dr Danka Krivokapić i dr Zinaida Miljković. U ambulanti u Bijeloj od 7 do 14 sati radi dr Valentina Žikić, a od 13 do 20 dr Iljana Danilović. U ambulanti na Toploj od 7 do 14 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

AUTOBUSKA STANICA

Bez kašnjenja su, do 7:30, stigli autobusi iz Banja Luke i Sarajeva, uslijediće dolasci z Leskovca, Beograda, Novog Sada, Subotice. Na vrijeme su realizovani i polasci iz našeg grada ka Sarajevu, Beogradu kao i lokali ka gradovima u Crnoj Gori. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Po dva leta ka Beogradu i Moskvi danas su planirani sa tivatskog aerodroma. Prvilet Montenegro airlines-a realizovan je u 7:30 ka Beogradu, dok će avion Air Serbie poletjeti u 11:30. Montenegro airlines kaMoskvi u 8:25, a Aeroflot u 12:50.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda kasni 45 minuta i u Baru ga očekuju u 8:55. Mjesta ima.

GRANIČNI PRELAZI

Tokom prethodnog dana na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano je 3 377 putnika, 1 314 vozila i jedno plovilo, a jedna osoba je otkrivena po nacionalnoj potjernici.

AMSCG

Nove sniježne padavine tokom jučerašnjeg dana i ponegdje jutros uslovile su da se usporeno saobraća na putevima u sjevernim, u centralnim i južnim predjelima snijega ima na kolovozu, a izražena je i poledica. Zabranjen je saobraćaj za teretna vozila preko 5 t na dionicama Nikšić – Plužine, Nikšić – Šavnik, Nikšić – Vilusi – Lipci, Podgorica – Cetinje – Budva. Zatvoren je putni pravac preko Paštrovačke gore.

Intenzitet saobraćaja je umjeren. Apel vozačima da voze oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teže, a pet lakše povrijeđeno.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno, 24 sata. Informacije je moguće dobiti pozivom na brojeve telefona 19807, 020/234-999 i 063/239-987.

Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com