Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno i mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 4 do 16 stepeni.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ
Autobuski saobraćaj odvija se redovno, i bez gužvi. Jutros su u naš grad stigli „autobusi  iz Sarajeva i Beograda. Po redu vožnje su krenuli ka Sarajevu, Beogradu i  Trebinju.

AVIO SAOBRAĆAJ
Iz Tivta su danas planirana tri leta, od kojih su dva realizovana. MONTENEGRO AIRLINES ka Beogradu i POBEDA AIRLINES ka Moskvi.  AIR SERBIA ka Beogradu u 15:10.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stigao je na Željezničku stanicu u Baru na vrijeme – u 9:00 sati.

AMSCG

Kiša koja pada uslovila je da se i saobracaj odvija po mokrim i klizavim kolovozima. Ovakvo vrijeme pogoduje stvaranju odrona pa vozacima skrecemo pažnju na pažljiviju voznju. Do 31. marta obavezna je upotreba zimske opreme  na putevima gdje je to naznaceno saobracajnom signalizacijom bez obzira na vremenske uslove. Na dionicama na kojima su u toku radovi izmjenjen je rezim voznje,a obavezno je postovanje postavljene saobracajne signalizacije. Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata .Informacije se mogu dobiti putem telefona gradjanima neprekidno 24 sata .brojevi telefona 19807,020234999 i 063239987.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com