Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Umjereno do potpuno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine u južnim i centralnim predjelima, mjestimično obilnije količine. Vjetar umjeren do jak, na udare, u sjevernim predjelima i na primorju i veoma jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 6 do 16 stepeni.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Autobuski saobraćaj odvija se redovno, i bez gužvi. Jutros su u naš grad stigli „Božur“ iz Sarajeva i Beograda,  Beograda, i “Lkanis” iz Leskovca. Po redu vožnje su krenuli „Balkan“ ka Sarajevu, „Ozlem tours“ ka Beogradu, „Blue line“ ka Trebinju.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Tivta su danas planirana četiri leta . Montenegro airlans realizovao let ka Beogradu u 7:10. „Air Serbia“ u 15:10 ka Beogradu  i „Montenegro Airlines“ u 1o ka Moskvi i “Aeroflot” u 12:55.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stigao je na Željezničku stanicu u Baru na vrijeme – u 9:00 sati.

GRANIČNI PRELAZI:

Na graničnim prelazima u Herceg Novom tokom protekla tri dana registrovano je 14. 939 putnika 4. 972 vozila i jedno plovilo, saopšteno je iz Ispostave granične policije.

AMSCG
Kiša koja pada uslovila je da se i saobracaj odvija po mokrim i klizavim kolovozima. Ovakvo vrijeme pogoduje stvaranju odrona pa vozacima skrecemo pažnju na pažljiviju voznju. Do 31. marta obavezna je upotreba zimske opreme  na putevima gdje je to naznaceno saobracajnom signalizacijom bez obzira na vremenske uslove. Na dionicama na kojima su u toku radovi izmjenjen je rezim voznje,a obavezno je postovanje postavljene saobracajne signalizacije. Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je gradjanima neprekidno 24 sata .Informacije se mogu dobiti putem telefona gradjanima neprekidno 24 sata .brojevi telefona 19807,020234999 i 063239987.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com