Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo oblačno, uz više sunčanih intervala u sjevernim predjelima. Tokom noći pretežno oblačno, sa kišom u većem dijelu zemlje. Vjetar umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 9 do 18 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Na većini puteva u Crnoj Gori saobraća se po pretežno suvim kolovozima. Dotatna pažnja neophodna je na putevima koji vode duž klisura i usjeka zbog pojave odrona. Iz Auto moto saveza Crne Gore apeluju na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i da poštuju saobraćajne propise.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 16 letova, od čega četiri za Beograd. „Montenegro Airlines“-ovi su u 8:50 pa u 17:00 sati, a kompanije „Air Serbia“ u 15:05 i večeras u 20:50. Iz Tivta je danas planirano pet letova, a dva su za Beograd: „Air Serbia“ u 11:25 i „Montenegro Airlines“ u 14:50.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stići će na Željezničku stanicu u Baru na vrijeme – u 9:00 sati, a i inter city voz očekuju po redu vožnje – u 20:55. Usljed izvođenja radova na dijelu pruge između Rakovice i Resnika biće zatvoren dio pruge Topčider – Rakovica i Beograd Centar – Rakovica od 12. marta u 21:40h do15. marta u 21:10 u četvrtak, pa će putnici na dijelu relacije Resnik – Beograd koristiti javni gradski prevoz, a u navedenom periodu nije moguće organizovati saobraćaj praćenih automobila.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Autobuski saobraćaj odvija se redovno, i bez gužvi. Jutros su u naš grad stigli „Centrotrans“ iz Sarajeva, „Banbus“ iz Beograda, „Ozlem tours“ iz Leskovca, a za njima i autobusi iz Novog Sada, Zagreba, Niša i Bijeljine. Po redu vožnje su krenuli „Glunex“ za Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo, kao i prvi autobusi na međugradskim linijama.

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja su organizovana uobičajna dežurstva vikendom. Izabrani ljekari za djecu danas rade od 7:00 do 14:00, a izabrani ljekari za odrasle od 7:00 do 21:00 sat. Ambulante u Igalu i u Bijeloj nedeljom ne rade.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com