Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

VRIJEME

U južnim i centralnim predjelima malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima, a na sjeveru pretežno oblačno, ponegdje sa slabim padavinama. Vjetar mjestimično umjeren do jak, sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 0 do 16 stepeni.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Učesnike u saobraćaju očekuju uglavnom suvi kolovozi u nižim predjelima, a na sjeveru mjestimično ima slabijih sniježnih padavina. Na putevima koji vode pored rijeka i kosina učestali su sitniji odroni. Savjetuje se oprezna vožnja prilagođena stanju na putu i obavezno poštovanje pravila saobraćaja. Intenzitet saobraćaja je umjeren.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 13 letova, od čega pet za Beograd. Jutarnji „Air Serbia“ je bio u 8:25, preostali su u 15:05 i u 20:50, a „Montenegro Airlines“-ovi su u 8:50 i u 18:00 sati. Iz Tivta je danas planirano sedam letova, a tri su za Beograd. Prvi „Montenegro Airlines“.ov bio je u 7:30, poslijepodnevni je u 13:50, a kompanije „Air Serbia“ u 11:25.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda stigao je na Željezničku stanicu u Baru po redu vožnje u 9:00 sati, a i sledeći očekuju na vrijeme – u 21:00 sat. Polasci iz Bara za Beograd su u 8:20 i u 19:00 sati, a mjesta ima u oba razreda.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad stigli „Božur“ iz Sarajeva, „Kanis“ iz Leskovca, a zatim i autobusi iz Novog Sada, Niša i Kragujevca. Po redu vožnje su krenuli „Balkan ekspres“ za Istočno Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Lalatović travel“ za Federalno Sarajevo, kao i autobusi za Nikšić, Podgoricu, Bar…

DOM ZDRAVLJA

U hercegnovskom Domu zdravlja su, kao i obično vikendom, organizovana dežurstva. Izabrani ljekari za djecu danas rade od 7:00 do 14:00, a izabrani ljekari za odrasle od 7:00 do 21:00 sat. U ambulantama u Igalu i Bijeloj izabrani ljekari za odrasle subotom dežuraju od 7:00 do 14:00 sati.

 

 

 

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com