Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

VRIJEME

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a tokom jutra ponegdje je još moguća slaba kiša. Na sjeveru pretežno oblačno ponegdje sa slabim padavinama. Vjetar slab do umjeren, poslijepodne i tokom noći mjestimično pojačan i jak, sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 1 do 16 stepeni.

GRANIČNI PRELAZI

Juče su na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovana ukupno 2 633 putnika i 1 148 motornih vozila. Službenici Granične policije za tri lica nisu dozvolili izlazak iz zemlje,  a sedam lica su spriječili u nezakonitom prelasku državne granice.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Saobraća se po pretežno mokrim i klizavim kolovozima, uz mjestimično smanjenu vidljivost usljed niske oblačnosti. Na putevima koji vode pored rijeka i kosina učestali su sitniji odroni, a dodatna pažnja je neophodna na dionicama na kojima se izvode radovi na rekonstrukciji ili sanaciji. Savjetuje se oprezna vožnja prilagođena stanju na putu, i obavezno poštovanje pravila saobraćaja.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 15 letova, a šest ih je za Beograd. Jutarnji „Montenegro Airlines“-ov bio je u 7:30, preostali su u 17:50 i u 19:20, a kompanije „Air Serbia“ su u 8:20, 15:10 i u 20:50. Iz Tivta je danas planirano pet letova, od čega dva za Beograd. „Montenegro Airlines“-ov je realizovan u 7:30, a avion „Air Serbia“ polijeće u 11:25.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Brzi voz iz Beograda je na Željezničku stanicu u Baru stigao u 9:30, sa pola sata zakašnjenja, a inter city voz očekuju na vrijeme – u 21:00 sat. Polasci iz Bara za Beograd su u 8:20 i večeras u 19:00 sati.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad stigli „Centrotrans“ iz Sarajeva, „Božur“ iz Beograda i Leskovca, „Neobas“ iz Banja Luke, kao i autobusi iz Niša, Novog Sada, Subotice i Bijeljine. Po redu vožnje su krenuli „Glunex“ za Sarajevo, „Ozlemb tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo…

DOM ZDRAVLJA

Na dječjem odjeljenju hercegnovskog Doma zdravlja od 7:00 do 14:00 sati rade dr Dijana Rašković i dr Tatjana Džuver, a od 14:00 do 21:00 sat dr Maja Popović. U dispanzeru za žene danas od 7:00 do 14:00 sati pacijentkinje prima dr Alenka Srdanović. Od izabranih ljekara za odrasle od 7:00 do 14:00 sati rade dr Danka Krivokapić, dr Goran Komar, dr Zinaida Miljković i dr Aleksandra Kolundžić, a od 14:00 do 21:00 sat dr Sanja Topić, dr Sanja Čeprnić, dr Vesna Kovač i dr Ana Džakula – Dosković. U ambulanti u Bijeloj u prvoj smjeni je dr Gorčin Čvorović, a u drugoj dr Iljana Danilović. U ambulanti na Toploj od 7:00 do 14:00 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Popović.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com