Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

 

U južnim i centralnim predjelima promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a na sjeveru pretežno oblačno, ponegdje uz provijavanje slabog snijega.Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, tokom noći umjeren do pojačan sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha od -3 do 11 stepeni.

GRANIČNI PRELAZI

Juče je na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovan 1 231 putnik i 934 motorna vozila. Službenici Granične policije jednom licu nisu dozvolili izlazak iz zemlje, a izdata su dva prekršajna naloga za plaćanje novčane kazne.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Jutros se saobraća po pretežno mokrim i klizavim kolovozima. Na putevima u visočijim predjelima ima poledice, a duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni. Iz Auto moto saveza Crne Gore vozačima savjetuju maksimalno opreznu vožnju na svim putnim pravcima, i poštovanje pravila saobraćaja.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 12 letova, a pet ih je za Beograd. Prvi „Montenegro Airlines“-ov bio je u 7:30, sledeći je u 18:00 sati, a kompanije „Air Serbia“ su u 8:20, 15:05 i u 20:50. Iz Tivta su planirana četiri leta, a polovina je za Beograd. Jutarnji je bio „Montenegro Airlines“-ov u 7:10, a „Air Sebia“ polijeće u 11:25.

ŽELČJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Željeznički saobraćaj odvija se redovno. Vozovi iz Beograda stižu u Bar u 9:00 i u 20:55, a polasci iz Bara za Beograd su u 8:20 i u 19:00 sati. Mjesta ima dovoljno u oba razreda.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Nema gužve u autobusima, kao ni kašnjenja. Jutros su u naš grad stigli „Božur“ iz Sarajeva i Beograda, „Trans-jug“ iz Beograda, „Kanis“ iz Leskovca, a za njima i autobusi iz Zagreba i Novog Sada. Po redu vožnje su krenuli „Balkan ekspres“ za Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Lalatović travel“ za Federalno Sarajevo…

DOM ZDRAVLJA

Na dječjem odjeljenju hercegnovskog Doma zdravlja od 7:00 do 14:00 sati rade dr Dragana Knežević i dr Olivera Mentović, a od 14:00 do 21:00 sat dr Maja Popović i dr Tatjana Džuver. U dispanzeru za žene danas od 15:00 do 19:00 sati rade dr Alenka Srdanović i dr Slobodan Bulatović. Od izabranih ljekara za odrasle od 7:00 do 14:00 sati rade: dr Sanja Topić, dr Vesna Kovač, dr Sanja Čeprnić i dr Aleksandra Kolundžić, a od 14:00 do 21:00 sat: dr Danka Krivokapić, dr Gorčin Čvorović, dr Goran Komar i dr Zinaida Miljković. U ambulanti u Bijeloj u prvoj smjeni je dr Iljana Danilović, a u drugoj dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj od 7:00 do 14:00 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Džakula – Dosković.

 

 

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com