Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

VRIJEME

Pretežno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi, moguća i grmljavina, u sjevernim, dijelom centralnim i višim planinskim predjelima na jugu snijeg, a tokom dana i susnježica i kiša. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južni i jugoistočni, u popodnevnim satima sjevernih smjerova, uglavnom slab do umjeren. Najviša dnevna temperatura vazduha od 1 do 11 stepeni.

CEDIS

Zahvaljujući kiši, danas neće biti najavljenih prekida u napajanju električnom energijom zbog ugradnje novih elektronskih brojila.

Kako su nam rekli iz CEDIS-a, zbog lošeg vremena će radove na zamjeni brojila u centru grada i u Kumboru, nastaviti sutra. Takođe, zbog kiše su odgođeni i planirani radovi na mreži  na Toploj 1,2 i 3, u Meljinama, na Podima i oko Španjole.

GRANIČNI PRELAZI

Juče je na graničnim prelazima u Herceg Novom registrovano 2 418 putnika i 1 091 motorno vozilo. Radno vrijeme inspektora za strance sa strankama je svakog radnog dana u vremenu od 8:00 do 13:00 sati.

AUTO MOTO SAVEZ CRNE GORE

Jutros se saobraća po mokrim i klizavim kolovozima, a na sjeveru su u visočijim predjelima mogući poledica i slab snijeg. Iz Auto moto saveza Crne Gore upozoravaju i na pojavu sitnijih odrona duž klisura i usjeka. Vozačima savjetuju maksimalno opreznu vožnju na svim putnim pravcima, i poštovanje pravila saobraćaja.

AVIO SAOBRAĆAJ

Iz Podgorice je danas planirano 12 letova, od čega četiri za Beograd. Jutarnji „Montenegro Airlines“-ov bio je u 7:30, sledeći je u 18:00 sati, a kompanije „Air Serbia“ su 8:25 i u 20:50. Iz Tivta danas samo tri leta, a dva su za Beograd: „Montenegro Airlines“ u 8:10 i „Air Serbia“ u 15:20.

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Željeznički saobraćaj odvija se redovno. Brzi voz iz Beograda stiže u 9:00 sati, a onter city voz u 20:55. Polasci iz Bara za Beograd su u 8:20 i u 19:00 sati.

AUTOBUSKI SAOBRAĆAJ

Jutros su u naš grad stigli „Centrotrans“ iz Sarajeva, „Banbus“ iz Beograda, „Božur“ iz Leskovca, „Lazaro“ iz Banja Luke, a za njima i autobusi iz Novog Sada i Niša. Po redu vožnje su krenuli „Glunex“ za Sarajevo, „Ozlem tours“ za Beograd, „Blue line“ za Trebinje, „Centrotrans“ za Federalno Sarajevo, kao i autobusi na linijama u Crnoj Gori.

DOM ZDRAVLJA

Na dječjem odjeljenju hercegnovskog Doma zdravlja od 7:00 do 14:00 sati rade dr Dragana Knežević i dr Olivera Mentović, a od 14:00 do 21:00 sat dr Maja Popović i dr Tatjana Džuver. U dispanzeru za žene danas je od 7:00 do 15:00 sati dr Alenka Srdanović. Od izabranih ljekara za odrasle od 7:00 do 14:00 sati rade: dr Sanja Topić, dr Vesna Kovač, dr Sanja Čeprnić i dr Aleksandra Kolundžić, a od 14:00 do 21:00 sat: dr Danka Krivokapić, dr Gorčin Čvorović, dr Goran Komar i dr Zinaida Miljković. U ambulanti u Bijeloj u prvoj smjeni je dr Iljana Danilović, a u drugoj dr Valentina Žikić. U ambulanti na Toploj od 7:00 do 14:00 sati radi dr Tanja Zgradić, a u Igalu dr Ana Džakula – Dosković.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com