Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

PROGNOZA

Umjereno do potpuno oblačno, od sredine dana, povremeno se očekuju uglavnom slabe padavine. Vjetar jak, na udare veoma jak, ponegdje i olujne jačine, sjeveroistočni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 0 do 14 stepeni.

Nepovoljan biometeorološki uticaj ciklona s jugoistoka Europe će se najviše osjetiti na Južnom Jadranu. Meteoropati bi mogli patiti od glavobolje, slabije koncentracije i lošijeg raspoloženja.

RASPORED RADA LJEKARA – DOM ZDRAVLJA

Izabrani ljekari za odrasle danas rade od 7 do 21 sat u glavnoj zgradi Doma zdravlja, a u ambulantama u Bijeloj i Igalu od 7 do 14 sati. Izabrani pedijatar radi od 7 do 14 sati.

ZABRANA SAOBRAĆANJA KROZ HERCEG NOVI

Radi nesmetanog i bezbjednog odvijanja uličnog performansa – Dječije cvjetne povorke, u okviru programa 49. Praznika mimoze, danas će biti privremeno zabranjen saobraćaj u Desetoj hercegovačkoj i Njegoševoj ulici od 15 do 18 sati.

AUTOBUSKA STANICA

Po redu vožnje stigli su Božurovi autobusi iz Sarajeva i Beograda i Kanis iz Leskovca. U nastavku očekuju putnike iz Novog Sada, Niša, Subotice i Bijeljine. Lokalni saobraćaj ka gradovima u Crnoj Gori odvija se po redu vožnje. Iz našeg grada krenuli su u 6:45 Balkan ka Sarajevu, u 7 sati Ozlem ka Beogradu i u 8 sati Blue line ka Trebinju. Autobus Centrotrans kreće u 8:35 ka Sarajevu. Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROM TIVAT

Danas je planirano pet letova, ka Beogradu Montenegro airlines u 8:10 i u 14:50. Tri leta biće realizovana ka Moskvi, Pobeda u 10:20, Aeroflot u 12:55 i Globus air u 14:30.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Brzi voz iz Beograda ovog jutra ne kasni i u Baru će biti u 9 sati.

AMSCG

Vozače očekuju suvi kolovozi na jugu, dok su na sjeveru putevi mokri i klizavi, a vidljivost je smanjena usled niske oblačnosti. Intezitet saobraćaja je umjeren.

Prekid saobraćanja i dalje je na snazi na dionici Budva – Cetinje od 9:15 do 11:15 i od 14 do 15:45. Sutra će biti zatvoren saobraćaj kroz Kotor od 15 do 17:30, zbog prolaska karnevalske povorke.

U protekla 24 sata dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile lake povrede.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com