Uncategorized

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

PROGNOZA VREMENA
Promjenljivo oblačno i uglavnom suvo, krajem dana slaba kiša,  uz pojačan jugo istočni vjetar maksimalna temperatura do 17 stepeni.

CRNOGORSKI ELEKTRO DISTRIBUTIVNI SISTEM
Potrošači na Savini danas zbog radova na mreži neće imati struju od 10 do 14 sati, navode u mejlu upućenom iz sektora za korporativne komunikacije CEDIS-a. Pojašnjavaju da je cilj kvalitetnije snadbjevanje u predstojećem periodu.

AUTOBUSKI PREVOZ
Stanje u autobuskom saobraćaju dežurni dispečeri pojašnjavaju  riječju- uobičajeno.Nema kašnjenja kad je riječ o dolascima, tako je i u polascima iz Herceg Novog. Božur iz Sarajeva Banbus iz Beograda stigli,  uskoro će Blu line iz Novog Sada. Glunex za Sarajevo za Beograd Ozlen u terminima 6,45 i u 7. Za Federalno Sarajevo će Centrotrans u 8,35.  Ukoliko ćete recimo za Podgoricu na dnevnoj bazi saobraća u prosjeku više od 20 autobusa, na 30 minuta. Za Beograd nešto manje ali interesovanje vlada za večernje termine u 19 i 21 sat.

AERODROM TIVAT
Za Moskvu će Montenegro earlines u 8,25. Air Srbia za Beograd u 11,25 a za Moskvu , Aeroflot u 12,55. Prvi let je za Beograd, Montenegro earlinesom, pomjeren za pet minuta –u 7,35h.

ŽELJEZNIČKI PPREVOZ
Odstupanje u odnosu na utvrđeni termin dolaska noćnog voza iz Beograda 30 minuta. Prema režimu koji je utvrđen u zimskom periodu, vrijeme dolaska je predviđeno za 9 sati.

GRANIČNI PRELAZI HN
Šest osoba, prema podacima Granične policije u Herceg Novom juče nije moglo da uđe u zemlju. Četiri su spriječene da to učine na nezakonit način, podnijeta je prijava za prekršaj. Što se tiče ukupnog broja putnika koje su regsitrovali riječ o njih 3.823, vozila 1.530.

STANJE NA PUTEVIMA
U auto moto savezu kažu da nema vanrednih ograničenja na putevima u zemlji. Ni danas neće biti obustava saobraćaja na putu Cetinje –Budva. Intezitet saobraćaja je umjeren. Srećan put!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com