DruštvoIzdvojeno

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

PROGNOZA VREMENA

Kiša, pljuskovi, grmljavine…. Vjetar umjeren do jak jugo istočni,maksimalna temperatura  do 16 stepeni.

STANJE NA PUTEVIMA

Uslovi u saobraćaju su zbog kiše i smanjene vidljivosti nepovoljni, naročito na sjeveru zemlje. Opreznost je neophodna i zbog radova na skoro kompletnoj putnoj mreži, iz Auto moto saveza zato apeluju na prilagođavanje ovim okolnostima. Info tel 19807, srećan put!

CEDIS : DIO ZELENIKE VIŠE SATI BEZ STRUJE

Potrošači u Zelenici, od Tehnoservisa prema mostu danas neće imati struju od 9,30 do 14 sati. Razlog su, kako pojašnjavaju iz CEDIS-a, radovi na mreži. Uslijed nevremena mogli bi biti odgođeni, ali za sada nemamo takvu potvrdu.

AUTOBUSKI PREVOZ

Centrotrans iz Sarajeva i Božur iz Leskovca i jutros stigli na vrijeme. Po rasporedu treba da stignu  iz Beograda, Niša,Subotice, Novog Sada, Banja Luke ,  Bjeljine. Mjesta ima dovoljno za sve linije u unutrašnjem saobraćaju, ali i ka gradovima zemalja okruženja.

AERODROM TIVAT

Avionima Montenegroearlinesa u 7, 15 i 10 prema rasporedu predviđeni su letovi za Beograd i Moskvu . Prvi je realizovan na vrijeme. Air Srbia će u 11,25 a Aeroflot u 12,55. Web check in je opcija koja vam omogućava da online obezbjedite kartu 24 sata prije leta, registrujte se na portalu aerodromicrnegore.com

 GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima juče je registrovano 2.134 putnika, a vozila 1.059 navode u izvještaju, koji nam svakodnevno dostavljaju iz Regionalnog centra, Granične policije jug. Radno vrijeme inspektora za rad sa strancima od 8 do 13h.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com