Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

PROGNOZA VREMENA
Promjenljivo do pretežno oblačno. Toplo vrijeme za ovo doba godne.Vjetar, mjestimično umjeren do jak, južni i istočni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 18 stepeni.

AERODROM  TIVAT
Četiri leta najavljena su za danas, prvi realizovan za Beograd Montenegroearlinesov u 7,30 Air Srbia u 14,40. Za Moskvu Pobeda u 9,40 a Globus u 13,30h.

ŽELJEZNIČKI PREVOZ:
Brzi voz iz Beograda kasni 30 minuta. U Baru će prema najavama biti u 9, 30h.

GRANIČNI PRELAZI
U protelih 11 dana bilo je prilično frekventno na graničnim prelazima u našoj opštini. Putnika je registrovano 75.340, vozila 22.855 , jedno plovilo. Za po šest osoba nije dozvoljen ulaz kao ni izlaz iz zemlje. Čak 19 je spriječeno u namjeri da pređe državnu granicu. Po jedna osoba je otkrivena po Interpolovoj i nacionalnoj potjernici. Otkriveno je pet falsifikovanih putnih isprava, podnijete su tri prijave za prekršaj a izdata su četiri prekršajna naloga za plaćanje novčanih kazni.

STANJE NA PUTEVIMA
Na putu Cetinje-Budva dionice Brajići-Lapčići i Košljun –Zavala,  ni danas neće biti totalnih obustava saobraćaja već jednom trakom, uz naizmjenično propuštanje. Vanrednih ograničenja nema, kažu u AMSCG. Srećan put!

Nema Komentara

  1. Iako vise nisam sa vama ,uz vas sam i i dajem punu podrsku da istrajete u vasim zahtjevima da dobijete zasluzeno i zaradjeno.Ako smo toliko godina bili na usluzi ovom gradu i njegovim gradjanima nadam se da ce to ovaj grad i njegovi gradjani prepoznati i uzvratiti na pravi nacin.Oni koji su bili zaduzeni i tfebali nastaviti tradicinu okrenuli su ledja i bolnici i gradjanima.Kazu,,,nikada ne treba biti surov,uvijek se treba okrenuti i vidjeti sta ostaje.Oni to ne zele i ne znaju jer samo vide oni koji imaju oci.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com