Društvo

ZIMA 2018: SERVISNE INFORMACIJE

PROGNOZA VREMENA

Pretežno sunčano, a na sjeveru prijepodne umjereno do potpuno oblačno. Vjetar slab do umjeren, prijepodne ponegdje i pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od -3 do 14 stepeni.

CEDIS

Zbog planiranih radova na mreži sutra bez struje do 13 sati biće dio potrošača u Meljinama (prema tunelu).

AUTOBUSKI PREVOZ

Stigli „Centrotrans“ iz Sarajeva i “Bambus” iz Beograda. Krenuli ka Sarajevu, Beogradu, Trebinju. Očekuju dolazak iz Beograda,Novog Sada, Niša, Bjeljine.

AERODROM TIVAT

Danas četiri leta. Dva ka Beogradu. Montenegro earlines 7:35 i Air Serbia u 11:25. Montenegro airlans za Moskvu u 8:25 i Aeroflot

ŽELJEZNIČKI PREVOZ

Stgao je brzi voz iz Beograda. Karta do Beogrda je 24 eura.

GRANIČNI PRELAZI

Na graničnim prelazima u Herceg Novom juče je registrovano 2.359 putnika i 1.092 vozila. Za jedno lice nije dozvoljen ulaz i podnešeno pet prijava za prekršaj, saopšteno je iz Ispostave granične policije.

AMSCG

U nižim predjelima se saobraća po uglavnom suvim kolovozima. na sjeveru zbog niskih temperatura mjestimično je izražena poledica, posebno na dionicama preko mostova i na prilazima tunelima, upozoravamo na povremeno jak vjetar i učestalije sitnije odrone. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja. Do 31. marta godine upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira na vremenske uslove.

 

 

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com