DRUŠTVOTurizam

Završni radovi na hotelu “Park”

Radovi na izgradnji hotela „Park“ u Bijeloj ulaze u završnicu. Prema riječima vlasnika kompanije „Carine“ Čeda Popovića, dinamika je zadovoljavajuća i u skladu sa zadatim rokovima, kako bi objekat bio završen do kraja mjeseca. Dolazak prvih gostiju u novi hotel sa četiri zvjezdice očekuje se početkom jula, a do tada će akcenat dati na uređenje okoline, parka i hotelske plaže.

-Završeni su skoro svi zanatski radovi, trenutno radimo fasadu, kao i nabavku i unošenje namještaja. Nastojimo da ispunimo zadato obećanje ali smo ipak ostavili malo vremena od završetka poslova na samom objektu do dolaska prvih gostiju u slučaju nekih nepredviđenih okolnosti. Nastojaćemo da do tada uredimo okolinu hotela, oplemenimo park i uredimo hotelsku plažu, a prvi gosti nam dolaze sa njemačkog tržišta-kazao je Popović.

[image_with_text image=’http://www.radiohercegnovi.net/wp-content/uploads/2016/05/plaza-delfin.jpg’ title=” title_color=” title_tag=”]

 

U hotelu „Delfin“ koji posluje takođe u okviru kompanije „Carine“ borave francuski turisti koji se smjenjuju svake subote u grupama po 200. Popunjene kapacitete očekuju do kraja oktobra, kaže Popović.

-Fransucki turisti dolaze kako je predviđeno ugovorom. Kod nas su na sedmodnevnom aranžamanu u okviru koga pet puta sedmično organizujemo izlete, kako bi što više vidjeli i upoznali znamenitosti Crne Gore- kazao je vlasnik „Carina“.

Ovih dana očekuju da će potpisati ugovor sa Javnim preduzećem Morsko dobro za zakup hotelske plaže. Na tender se javila samo kompanija „Carine“ i Popović se nada da će prevazići probleme koji su bili evidentni prošle godine.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com