Please assign a menu to the primary menu location under MENU

DruštvoKultura

ZAVRŠAVA MINI FESTIVAL U ĐENOVIĆIMA – MJEŠTANI  – MJEŠTANIMA

Završeno je veče  zanimljivog šestodnevnog  festivala „Mještani – mještanima“ koji su od 7. avgusta organizovali kreativni entuzijasti, mještani Đenovića uz pomoć prijatelja i sve brojnije publike.

Tokom prve  festivalske noći nastupili su popularni bendovi  Chenova, Light under the black mountain, Fast woman and slow horses i  beogradski Ana Strugar trio. Večeras, u završnici manifestacije sviraće Draško Đukić, Kristijan i Jovana  -duet, High voltage i beogradski sastav Samostalni referenti koji je  sinoć bio i na Lake festu, kaže za Radio Herceg Novi i naš portal,  jedan od organizatora svestrani Nikola Ćurčin.

Još traje i izložba  u čijoj su postavci radovi više umjetnika među kojima su  Nikola Ćurčin, Mihajlo Ćurčin, Vlado Ćurčija, Boris Dragojević, Karolj Poša . Izložbu možete pogledati od 19 sati,  dok će muzičari na sceni biti od 21 sat.

Namjera organizatora i cilj ovih programa jeste da  povećaju broj kivalitetnih programa u  Đenoviću ali i  da od prihoda sa dvije koncertne večeri obezbjede  dolazak nekog poznatog regionalnog benda i možda organizuju slične programe i zimi.

Svakako vrijedno pohvale i podrške.

Ostavite Vaš komentar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com