DRUŠTVO

ZAPOČETI PREGOVORI OKO ZAMJENE PARKETNE PODLOGE U SPORTSKOM CENTRU IGALO

U planu Opštine Herceg Novi je zamjena parketne podloge u Sportskom centru Igalo, pa je tim povodom predsjednik opštine Stevan Katić organizovao sastanak  sa rukovodstvom ove ustanove.

Direktor Sportskog centra Radovan Ralević zadovoljan je što će uz  mnogobrojne projekate koje su uspjeli da realizuju,  pokrenuti i ovaj, najznačajniji za razvoj sporta:

-Od postavljanja parketne podloge 2007.godine, Sportski centar trpi loše uslove za obavljanje treninga i takmičarskih aktivnosti, a pogotovo komercijalnih. Kako bi smo unaprijedili poslovanje i kvalitet usluge podigli na  veći nivo,ulaganje u sportsku infrastrukturu je neophodno. Zamjena parketne podloge će biti jedna od mnogo bitnih investicija za sport i budućnost novske omladine, kazao je Ralević.

Sportski centar, dobio je podršku Opštine i kada su plasirali ideju za hotel „Play“ , podsjetio je Ralević

-Zahvalni smo predsjedniku Stevanu Katiću koji je prepoznao i podržao našu energiju i trud i odlučio da je nagradi na najbolji mogući način,stavljajući pečat na vrijednu i korisnu investiciju. Takvu smo podršku dobili i kada smo plasirali ideju Hotela i restorana „Play“, da pređe u naše vlasništvo,  što se ispostavilo kao najbolji potez. Nastavljamo maksimalno organizovano da funkcionišemo u nadi da ćemo do kraja ove godine imati novi parket u Sportskom centru, kazao je Ralević.

Sportski centar Igalo biće domaćin brojnim turnirima koje će biti održane tokom Praznika mimoze: stonoteniskom, džiju džica, džudo, ženskim fudbalskim i košarkaškim i streličarskom.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com