DruštvoIzdvojeno

ZA REKONSTRUKCIJU VRTIĆA NA SAVINI OTVARANJE PONUDA 20. DECEMBRA

Otvaranje ponuda prispjelih na Javni poziv za rekonstrukciju objekta JPU “Naša radost” na Savini, koji je završen u srijedu 5. decembra, biće organizovano 20. decembra, saopšteno je Radiju Herceg Novi iz Ministarstva ekonomije.

Nakon odabira najbolje ponude, uslijediće evaluacija projekta a potom, na proljeće i početak sanacije objekta vrtića na Savini, potvrdili su nam u Ministarstvu ekonomije.

Izvođenje radova biće realizovano u okviru druge faze „Programa eneregetske efikasnosti u javnim zgradama”, koji se finansira iz kredita i donacije obezbjeđene od strane KFW banke. Rekonstrukcija vrtića biće finansirana djelimično iz sredstava kredita, a djelimično iz sopstvenih sredstava Ministarstva prosvjete.

Druga faza Programa podrazumijeva primjenu mjera energetske efikasnosti u odabranim obrazovnim ustanovama, koje su u nadležnosti Ministarstva prosvjete, zatim  administrativnim objektima koji su u nadležnosti Uprave za imovinu, kao i odabranim objektima u nadležnosti Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com