Društvo

ZA MAŽORETKE “LILI” SEDAM ZLATNIH MEDALJA ZA SEDAM KOREOGRAFIJA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU!

Iz Podgorice, sa juče održanog Državnog prvenstva u plesu u organizaciji IDO Montenegro (International Dance Organization), članice Mažoret kluba LILI Herceg Novi vratile su se sa sedam zlatnih medalja za sedam koreografija.

U svih sedam kategorija  postale su tako  državne prvakinje. Kategorije u kojima su nastupale su: formacija juniori štap, kadeti pom pon i pčelice pom pon, zatim  neformacije – senior solo štap, senior solo pom pon, kadet solo štap i kadeti duo pom pon.  Na prvenstvu je učestvovalo  17 plesnih klubova sa oko 170 koreografija.

Mažoret klubu LILI Herceg Novi dodijeljena je  zahvalnica Plesnog saveza Crne Gore za izuzetan doprinos promociji i razvoju plesa u protekloj godini.  Takmičilo se 35 djevojčica i djevojaka ovog Kluba uzrasta od 5 do 23 godine koje su marljivo radile proteklih nekoliko mjeseci uvježbavajući koreografije za ovo takmičenje, piše nam Ljiljana Porobić koja vodi ovaj sve uspješniji klub.

Prema njenim riječima, sada za  mažoretke slijedi kratak odmor, da se slegnu utisci, proslavi uspjeh i odmore mišići, a onda nastavak rada i pripreme za nove nastupe  kao i  Evropsko prvenstvo mažoretki koje će se održati krajem avgusta u Francuskoj gdje će, kako ističe Porobić  ponosno predstavljati Herceg Novi i Crnu Goru kao i proteklih pet godina koliko postoji ovaj Klub.

Čestitamo i želimo nove uspjehe!

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com