DruštvoPolitika

Vladimir Gardašević v.d. sekretara Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju

Predsjednica Opštine Nataša Aćimović imenovala je jutros diplomiranog građevinskog inženjera Vladimira Gardaševića za vršioca dužnosti sekretara Sekretarijata za prostorno planiranje  i izgradnju.

Ovim imenovanjem pokrivena su sva čelna mjesta u opštinskim sekretarijatima nakon što je počela da se primjenjuje nova odluka o organizaciji i načinu rada lokalne uprave. Podsjećamo,  odlukom je Sekretarijat za prostorno planiranje, izgradnju, komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine, na čijem čelu je do 17. marta bio Mladen Kadić,  reorganizovan u dva sekretarijata – za prostorno planiranje i izgradnju a za sekretara u kome je rukovodilac od jutros Vladimir Gardašević i  Sekretarijat za komunalne djelatnosti i ekologiju koji od nedavno vodi Ilija Peulić.

Iz PR službe su prije nekoliko dana informisali da su razrješenja starješina i imenovanja dio procedure da bi se odluka realizovala. Predsjednica Opštine Nataša Aćimović imenovala je vršioce dužnosti na rukovodeća mjesta novoformiranih organa, nakon čega će u skladu sa zakonom raspisati konkurse za ta radna mjesta.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com