DRUŠTVO

VLADANI LEPETIĆ “BOKEŠKO SRCE” OTVORILO PUT ZA KINU

Odlazak u Kinu za mnoge je san, a za Novljanku Vladanu Lepetić, postao je  java nakon učešća na Internacionalnoj modnoj reviji “Bokeško srce”, prije skoro mjesec, kada je izabrana za Miss Model Montenegro.  Ona će predstavljati našu zemlju na Dalekom istoku.

-Imam 18 godina. Još kao maloj najveća želja mi je bila da se bavim modelingom. Početak ostvarenja ove želje, a ujedno i moja prva revija, bila je “Bokeško srce”  na tvrdjavi Forte Mare  prije četiri  godine, kaže Vladana prisjećajući se kako je koračala crvenim tepihom noseći kolekcije svjetskih dizajnera.

Odluku da baš ona bude izabrana za Miss Model  donijeli su: Robert Gramatikov iz Makedonije  internacionalni predstavnik i regionalni direktor Miss modeling of the world  za  Crnu Goru, Srbiju,  Sjevernu Makedoniju i BIH,  Viktorija Khalib, internacionalna stilistkinja za Skandinaviju,  Nenad Đorđević glavni administrator u Opštini Herceg Novi, Tamara Vujović savjetnica predsjednika Opštine i  Sandra Katić.

Oni su izabrali najljepšu manekenku  koja će u novembru predstavljati Crnu Goru na prestižnom takmičenju “Internacional models of the World” u Kini, a lentu joj je dodijelila prošlogodišnja pobjednica, Ivana Čupić, koja se lani u Kini plasirala u prvih 20 modela svijeta.
-Srećna smo zbog sebe, ali i zbog dizajnerke Vesne Krivokapić,  predsjednice NVO “Bokeško srce”, koja je i organizatorka  ovog dogadjaja, jer  je vjerovala  u mene i bodrila  me. Za mene ovaj izbor puno znači jer mi otvara vrata, nadam se, uspješnoj karijeri. Takodje, mi je velika čast, kao i odgovornost da, kao Miss Model Montenegro, predstavljam Crnu Goru u Republici Kini. Naravno, voljela bi da ostvarim dobar uspjeh, mada sam svjesna da će to biti veoma velik izazov, jer je u pitanju dobra konkurencija. U svakom slučaju, boravak u Kini ću iskoristiti da upoznam druge kulture , steknem nova poznastva i uživam u prilici koja  mi se pružila”, kaže Vladana.

Kao i mnoge djevojke njenih godina, koje dobiju ovako jedinstvenu priliku, Vladana sebe vidi u modi, ali i sportu-posebno košarci.

Ostavite Vaš komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com